KplusV kiest voor Maconomy Consulting Solution

07 maart 2007 Consultancy.nl

KplusV Organisatieadvies heeft de software van Maconomy aangeschaft. Het betreft de Consulting Solution van Maconomy, software die speciaal is ontwikkeld voor organisatieadviesbureaus.

Met de nieuwe software wil het adviesbureau haar kennismanagement verder vebeteren en het Management en projectmanagers voorzien van betere managementinformatie. Ook wordt samenwerken tussen de vestigingen in Amsterdam en Arnhem makkelijker.
 
De oplossing van Maconomy is web-based en combineert project-en financiële administratie, Customer Relationship Management en Human Resources en planning.
 
Marco de Weger, partner van KplusV: “We hebben steeds meer behoefte aan kennismanagement en het vastleggen en ontsluiten van deze kennis. Om in de toekomst nog verder te kunnen groeien is het voor KplusV van groot belang dat we hier een geïntegreerd systeem voor hebben waar onze medewerkers ook thuis gebruik van kunnen maken. We hebben voor Maconomy gekozen omdat het een standaard en volledig web-based oplossing is. Dit is voor ons onontbeerlijk in de nabije toekomst.”
 
Peter van Haasteren, General Manager Maconomy Benelux: “We zijn blij met KplusV als klant. Het onderstreept wederom de sterker wordende positie van Maconomy in het segment van management consultants. Door dit systeem van Maconomy te gebruiken kan KplusV naast kennisintegratie en de mogelijkheid tot werken op externe locaties, op basis van de ‘selfservice portal’ ook de betrouwbaarheid en efficiëntie van informatie verhogen."

Nieuws

Meer nieuws over