Berenschot en Squarewise doen mee aan innovatiewedstrijd

02 mei 2008 Consultancy.nl

Op donderdag 8 mei organiseert het Nederlands Centrum voor Sociale Innovatie (NCSI) ‘De City Hunt for Innovation’. De City Hunt for Innovation is een wedstrijd in Utrecht waarbij teams van verschillende bedrijven en instellingen met elkaar in competitie gaan op het gebied van innovatie. Wie bedenkt het beste idee? Wie werkt dit het beste uit en weet zijn verhaal het meest overtuigend te presenteren voor een jury van experts? Zeventien bedrijven doen mee aan De City Hunt for Innovation, waaronder adviesbureaus Berenschot en Squarewise.
 
Als partner van De City Hunt for Innovation verzorgen consultants van Berenschot ook een workshop in haar kantoor in Utrecht.
 
Kennismaking met slimmer werken
Met het event heeft het NCSI de doelstelling om jonge werknemers kennis te laten maken met vernieuwing van management en organisatie (slimmer werken) en hen tegelijkertijd binnen een dag een idee te laten uitwerken waarmee de thuisorganisatie (van het team) zichzelf kan vernieuwen op organisatorisch vlak.
 
De kanshebbers
Een overzicht van de deelnemende teams: Randstad, SNS Reaal, DSM, Gemeente Rotterdam, Syntens, FME, TNO, Squarewise, Oasen drinkwaterbedrijf, Berenschot, Yunamix BV, Tempo Team, CNV, Van Wijnen, het ministerie van Economische Zaken, de NS en AWVN.
 
Trofee: Young Innovation Award
Prijzengeld: een leergang bij het NCSI en een dag gratis advies van een consultant

Nieuws

Meer nieuws over