Capita Selecta versterkt adviespraktijk met Rein Sevenstern

17 oktober 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Consultingveteraan Rein Sevenstern heeft zich per begin deze maand als associated partner aangesloten bij Capita Selecta.

Bij de headhunter en human capital-adviseur uit Naarden blijft de zeer ervaren Sevenstern zich richten op vakgebieden waar hij zich al dertig jaar mee bezighoudt: leiderschapsadvisering en teameffectiviteit.

Gedurende zijn loopbaan deed hij uitgebreide ervaring op met het ontwikkelen en versterken van het leiderschap en management binnen organisaties. Dit deed hij meer dan twintig jaar onder de vlag van Hay Group en de laatste jaren als zelfstandig consultant. Naast adviseur fungeert hij ook als executive coach.

Rein Sevenstern, Associated Partner, Capita Selecta

Bij Capita Selecta zal Sevenstern een bijdrage leveren aan de verdere groeiambities van de Leadership Advisory-praktijk. Dat doet hij samen met Joost Taggenbrock en Henriëtte van den Heuvel (ook ex-Hay Group). Beiden zijn partners bij Capita Selecta.

“Wij zijn opgetogen en ingenomen om Rein binnen onze organisatie te mogen verwelkomen”, zegt Edward van den Boorn, managing partner van Capita Selecta. “Zijn gedachtenleiderschap, klantbenadering en commitment breidt het Leadership Advisory-team verder uit. En met Reins unieke, open en kleurrijke persoonlijkheid verbreden wij de diversiteit binnen onze organisatie.”

Sevenstern startte zijn loopbaan in 1994 als consultant bij Hay Group (tegenwoordig Korn Ferry). Gedurende zijn loopbaan bij het HR-consultancybureau was hij gestationeerd in Utrecht, Melbourne, Brussel en Amsterdam. Hij werkte voor klanten over de hele wereld, waaronder Europa, Rusland, Turkije, Afrika, Noord-Amerika en Zuid-Azië.

Bij Hay Group groeide Sevenstern uit tot senior consultant en lid van het van het Europese leiderschapsteam van de praktijk Leadership & Talent Development.