Liselotte Nellestijn en Ludo van Wezel gestart bij The Next Organization

22 augustus 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Deze zomer zijn Liselotte Nellestijn en Ludo van Wezel hun loopbaan gestart bij The Next Organization, beiden als Junior Consultant.

Liselotte Nellestijn rondde voorafgaande aan haar start een master in International Management af. Haar afstudeeronderzoek richtte zich op de prestaties van multinationals in Sub-Sahara Afrika, waarin de ondernemende cultuur een rol speelt.

Naast opgedane studiekennis neemt Liselotte ook reeds enige werkervaring mee naar het strategische adviesbureau uit Bussum, dat zich toelegt op het verbeteren van de commerciële prestaties van organisaties. Zo werkte ze onder meer als sales coördinator en projectcoördinator bij verschillende organisaties.

Liselotte Nellestijn en Ludo van Wezel gestart bij The Next Organization

Haar kennis en ervaring wil ze nu inzetten om organisaties te helpen groeien. “Het schrijven van strategisch advies voor (inter)nationale groei vraagt om kennis omtrent de specifieke behoeften en kenmerken van de doelmarkt”, aldus Liselotte. “Daarbij kunnen culturele waarden van invloed zijn op bijvoorbeeld het aankoopgedrag en de acceptatie van producten en diensten.”

Als consultant bij The Next Organization kijkt ze ernaar uit om klanten te ondersteunen bij het formuleren van een duurzame en inclusieve groeistrategie. Dat kan alleen als er “binnen een strategisch plan rekening wordt gehouden met (inter)culturele verschillen”, zo stelt ze. “Ik ben van mening dat je pas een waardevol en duurzaam strategisch adviesplan kan schrijven als je een divers team hebt waarbij iedereen gehoord en gewaardeerd wordt.”

Bij haar nieuwe werkgever zit dat volgens Liselotte wel goed. “Bij The Next Organization is er een open en aanmoedigende cultuur, waardoor het beste van iedereen naar bovenkomt en er gezamenlijk het beste resultaat behaald wordt.”

Ludo van Wezel is begin juli vers uit de schoolbanken gestart bij The Next Organization. Hiervoor rondde hij twee masters af aan Tilburg University, een in strategiemanagement en een in finance. Verder deed hij het afgelopen jaar ervaring op in het buitenland, evenals werkervaring op het gebied van waarderealisatie en verandermanagement.

Als Junior Consultant hoopt Ludo meer te leren over verschillende bedrijven en hoe zij hun business kunnen laten groeien. Hij ziet The Next Organization dan ook als een optimale plek om zich de komende jaren verder te ontwikkelen.

“De focus binnen The Next Organization op het gebruik van kennis en samenwerking in het zoeken naar duurzame waardecreatie is wat The Next Organization zo speciaal maakt”, aldus Ludo. “Ik ben er klaar voor om samen met klanten tot duurzame oplossingen te komen en zo waarde te creëren voor de toekomst.”