Conclusion CTO meest innovatieve Turks-NL ondernemer

23 oktober 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Murat Kiran (42), Chief Technology Officer van Conclusion, is verkozen tot de meest “innovatieve Turks-Nederlandse ondernemer van Nederland “. Hij kreeg de prijs afgelopen donderdag uit handen van Henk Bleker, staatssecretaris van EL&I. Kiran won de prijs voor het door hem ontwikkelde werkplekconcept Managed Diversity Workplace (MDW).
 
De prijs werd uitgereikt in het kader van 400 jaar handelsbetrekkingen tussen Nederland en Turkije.
 
Murat Kiran
Murat Kiran is Chief Technology Officer van Conclusion en directeur van Conclusion Future Infrastructures Technologies (FIT). In de afgelopen twee decennia heeft hij een bijzondere professionale ontwikkeling doorgemaakt. Vijftien jaar geleden werkte hij nog als schoonmaker voor een uitzendbureau. Kiran wist wat hij wilde, een functie op het gebied van ICT, en had daar veel voor over. Na het halen van de benodigde papieren ging Kiran als ICT’er freelancen. Hij richtte verschillende IT bedrijven op om uiteindelijk een aantal jaar geleden toe te treden tot Conclusion. In 2009 won Kiran de award ‘The Other Businessman’, een onderscheiding voor de beste multiculturele ondernemer van Nederland.
 
Conclusion is een zakelijke dienstverlener uit Utrecht met meer dan 1.300 medewerkers.
 
Over 'Top 25 Innovatieve Turks-Nederlandse ondernemers'
De wedstrijd 'Top 25 Innovatieve Turks-Nederlandse ondernemers' draagt bij aan het besef van het belang van innovatie voor ondernemerschap en maakt de aanwezige innovatieve initiatieven binnen de Turks-Nederlandse ondernemerswereld zichtbaar. De wedstrijd werd mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I). De organisatie was in handen van Taskan Consultancy en werd uitgevoerd in nauwe samenwerking met Syntens Innovatiecentrum.