Conclusion Directeur winnaar 'Other Businessman'

26 december 2009 Conclusion

Vorige week vond de vierde editie van The Other Businessman 2009 verkiezing plaats in de Passengers Terminal te Amsterdam met ruim 500 gasten. Murat Kiran, directeur bij adviesbureau Conclusion, won 'The Other Businessman Award', zowel de jury- als publieksprijs, en mag zichzelf de beste multiculturele ondernemer van 2009 noemen.

The Other Businnesman organiseert sinds 2006 een verkiezing waarbij multiculturele entrepreneurs, en sinds 2007 ook multiculturele managers, worden geëerd, die hun dubbele cultuur als kracht gebruiken voor hun succes en door hun deelname aan deze verkiezing de gangbare perceptie van multicultureel ondernemerschap in Nederland positief beïnvloeden.

Murat Kiran is directeur van Conclusion Future Infrastructures Technologies. Hij begon 12 jaar geleden zijn carrière in Nederland. Door hard te werken en te studeren wist hij zich op te werken tot lid van het management van Conclusion als Chief Technology Officer. In 2009 won Murat Kiran met zijn bedrijf Conclusion Future Infrastructure Technologies de Skillcity Award voor snelle groeiers.

Klik hier voor een video-interview met Murat Kiran.

Nieuws