Transformational Leadership Europe: business event voor leiders

22 juni 2023 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

In september vindt Transformational Leadership Europe plaats. Tijdens het leiderschapsevenement komen bestuurders uit verschillende branches en sectoren samen om ideeën over leiderschap uit te wisselen, van elkaar te leren en zich te laten inspireren door prominente sprekers.

In een wereld die voortdurend verandert zijn organisaties die toekomstbestendig willen blijven genoodzaakt om zich continu aan te passen. Dit vraagt om transformationele leiders die weten hoe ze hun organisatie kunnen leiden in deze uitdagende tijden.

Leiders staan voor de taak om onder meer hun bedrijfscultuur aan te passen en hun strategieën af te stemmen op het snel veranderende landschap en nieuwe behoeften van klanten en de maatschappij. Op 22 september kunnen leiders tijdens Transformational Leadership Europe inzichten opdoen en leren van elkaar en van inspirerende sprekers.

Transformational Leadership Europe

Het leiderschapsevenement is bedoeld voor zowel doorgewinterde als beginnende leiders, die inspiratie willen opdoen, hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen en hun eigen organisatie toekomstbestendig willen maken.

Transformational Leadership Europe kent een uitgebreid programma met een keur aan presentaties en break-outsessies gecentreerd rondom leiderschapsthema’s. Deze worden gepresenteerd door inspirerende sprekers. Deze worden gepresenteerd door inspirerende sprekers. Zo vindt er een Q&A plaats met topcoach Louis van Gaal, duikt Remco Claassen in zijn keynote in ‘De Essentie van Leiderschap’ en verzorgt Jan van Setten de keynote ‘Persoonlijk Leiderschap, hoe krijg ik ze zover?’.

Overige sprekers zijn Beatrice Friebel (Veranderen met de druk op de ketel), Richard van Hooijdonk (Leiderschap van de toekomst), Sander Aarts (Leiderschap in complexe situaties), Klaas Dijkhoff (Hoe ontwikkel ik mijn Leiderschap?), Linn Musters (Doorbreek bestaande patronen en geef ruimte aan verandering) en Jaap Bressers (Simpel en waardevol het verschil maken!).

Transformational Leadership Europe vindt plaats in het Beatrix Theater in Utrecht. Sponsors van het event zijn Prowareness en Devon.