Prowareness

Hoe kan je snel inspelen op veranderende wensen van klanten? Hoe ga je om met nieuwe technologieën en regelgeving? En hoe zorg je dat je dit snel en effectief doet? Dit vraagt om een andere manier van werken. Een transformatie naar een Agile werk- en denkwijze. Met dit gedachtegoed zorgen we ervoor dat er voldoende structuur is om efficiënt te werken, evenals voldoende flexibiliteit om snel te kunnen schakelen. En dat is precies waar we jouw medewerkers, teams en organisatie mee helpen vanuit onze drie labels. Van consultancy tot talentontwikkeling én opleiding.

Consultancy

Hoe briljant een plan ook is, als het niet goed uitgevoerd wordt, levert het niets op. Daarom is Prowareness Consultancy er om jou niet alleen te helpen met een concreet plan om sneller en effectiever met veranderingen om te kunnen gaan, maar ook om ervoor te zorgen dat de voorgestelde verbeteringen in de praktijk worden doorgevoerd. We zetten Agile professionals in en begeleiden de transformatie om jouw teams en afdelingen sneller en effectiever te laten werken, zodat zij meer resultaat in kortere tijd behalen én met meer plezier naar hun werk gaan.

Van grootschalige transformaties met meerdere afdelingen of teams waarin we meedenken op topniveau, tot het inzetten van Scrum Masters, Product Owners en Agile Coaches. We zijn een waardevol onderdeel van jouw team en meester in het doorvoeren van verbeteringen vanuit elke Agile rol.

Onze aanpak: 80% executie, 100% resultaat

Bij Prowareness gaan we een stap verder dan alleen het geven van advies. Wij helpen jouw organisatie door de juiste professionals aan te haken die nodig zijn om de verbeteringen door te voeren. Wij zijn niet alleen denkers, maar vooral ook doeners. We bieden niet alleen advies, maar geven juist ook ondersteuning bij de uitvoering.  

Het Prowareness Talent Program

In welke rol, levensfase of organisatie iemand ook zit, bij Prowareness geloven we dat niemand ooit echt is uitgeleerd. Of het nu gaat om starters die hun eerste stappen zetten op de arbeidsmarkt of ervaren professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, het Prowareness Talent Program is voor iedereen. Ongeacht of je nu werknemer óf werkgever bent.

Door krapte op de arbeidsmarkt is het moeilijk om goede Scrum Masters, Product Owners en Agile Coaches te vinden. Daarom hebben wij het Prowareness Talent Program geïntroduceerd waarin we vraag en aanbod samenbrengen.  Onze doorgewinterde Agile Professionals zorgen ervoor dat de talenten de juiste training, coaching en begeleiding ontvangen, inclusief benodigde certificering. Door te investeren in hun ontwikkeling en te bouwen op de skills en ervaring die zij al hebben, helpen we hen om hun maximaal potentieel te bereiken. Zo zorgen we dat ze kunnen schitteren binnen jouw organisatie. 

De beste opleider van Nederland

Vanuit Prowareness Academy bieden we individuele trainingen en maatwerk leertrajecten zodat jouw medewerkers zélf de kennis en vaardigheden hebben om snel en effectief om te gaan met veranderingen.

Iedere dag werken onze bevlogen trainers aan de ontwikkeling van de gaafste, slimste en meest effectieve trainingen. Of je nu alleen wilt groeien of samen met jouw team, bij ons opleidingsinstituut Prowareness Academy ben je aan het juiste adres. Onze trainingen zijn gecertificeerd door Scrum.org, Scaled Agile, LeanKanban University, LeSS en APMG-International. Ontdek hoe jij van Scrum Master kan uitgroeien tot volwaardig Agile Leider. Onze trainers staan voor je klaar.

Prowareness | Nieuws