Prowareness

Van Scrum Master tot Agile Leider: bij Prowareness ben je aan het juiste adres voor een Agile transformatie. Door middel van coaching helpen onze Agile coaches jouw organisatie bij het creëren van wendbaarheid. Jezelf ontwikkelen door middel van Scrum en Agile trainingen, kun je bij ons opleidingsinstituut: de Prowareness Agile Academy. Hier vind je een groot aanbod aan gecertificeerde trainingen door Scrum.org, Scaled Agile, LeanKanban University, LeSS, en APMG-International. Prowareness is exclusief Partner in Principle van Scrum.org.

Bij Prowareness vinden wij dat software de toekomst is. Software is niet voor niks eating the world. De markt is dynamisch; ontwikkelingen en innovaties volgen elkaar in razend tempo op. Het is daarom belangrijk dat je als organisatie flexibel en responsive bent. Snel inspelen op de veranderingen in de markt en de wensen van de klant. Wij helpen jou hier graag bij! 

Onze missie

Prowareness streeft er altijd naar om een concrete bijdrage te leveren aan het vergroten van het succes en geluk van onze relaties. Dat is onze missie. Hoe we dat doen? Door mensen aan te zetten. Door teams aan te zetten. Door organisaties aan te zetten. Wil je onze hulp inschakelen? Dat kan! Wij zijn gespecialiseerd in Agile trainingen, Agile coaching en distributed Agile software development. 

Prowareness | Nieuws