Prowareness

Hoe kan je snel inspelen op veranderende wensen van klanten? Hoe ga je om met nieuwe technologieën en regelgeving? En hoe zorg je dat je dit snel en effectief doet? Dit vraagt om een andere manier van werken. Een transformatie naar een Agile werk- en denkwijze. Met dit gedachtegoed zorgen we ervoor dat er voldoende structuur is om efficiënt te werken, evenals voldoende flexibiliteit om snel te kunnen schakelen.

Bij Prowareness hebben we tot op de dag van vandaag maar één doel: organisaties wendbaar maken. Wij helpen teams, afdelingen en organisaties om sneller en effectiever te werken. Onze ervaren Agile professionals begeleiden deze transformatie van advies tot implementatie en optimalisatie.

Agile professionals op maat

We zetten de juiste professionals in op de juiste plek om samen met het team het gewenste resultaat te behalen. Van grootschalige transformaties met meerdere afdelingen of teams waarin onze Management Consultants meedenken op topniveau, tot het detacheren van Scrum Masters, Product Owners en Agile Coaches. Ja, je leest het goed: in principe detacheren we. Maar onze professionals gaan verder dan alleen uitvoeren. We zijn een waardevol onderdeel van jouw team en meester in het doorvoeren van verbeteringen vanuit elke Agile rol.

Onze aanpak: 80% executie, 100% resultaat

Bij Prowareness gaan we een stap verder dan alleen het geven van advies. Wij helpen jouw organisatie door de juiste professionals aan te haken die nodig zijn om de verbeteringen door te voeren. Wij zijn niet alleen denkers, maar vooral ook doeners. We bieden niet alleen advies, maar geven juist ook ondersteuning bij de uitvoering.  

De beste opleider van Nederland

Iedereen kan een training geven, maar wij maken ze. Iedere dag werken onze bevlogen trainers aan de ontwikkeling van de gaafste, slimste en meest effectieve trainingen. Of je nu alleen wilt groeien of samen met jouw team, bij ons opleidingsinstituut Prowareness Academy ben je aan het juiste adres. Onze trainingen zijn gecertificeerd door Scrum.org, Scaled Agile, LeanKanban University, LeSS en APMG-International. Ontdek hoe jij van Scrum Master kan uitgroeien tot volwaardig Agile Leider. Onze trainers staan voor je klaar.

Prowareness | Nieuws