APPM: Schaatsteam Team APPM wordt Team Beslist.nl

02 mei 2012 Consultancy.nl

APPM Management Consultants is niet langer hoofdsponsor van het schaatsteam Team APPM. De schaatsers hebben een nieuwe hoofdsponsor gevonden, online platform Beslist.nl. Met als gevolg dat Team APPM wordt gerebrand naar Team Beslist.nl. APPM Management Consultants zal zelf doorgaan als co-sponsor.

Eerder dit jaar gaf APPM aan de sprinters te blijven ondersteunen op weg naar de Olympische Winterspelen 2014 in Sochi. Wel hadden de partners de afspraak dat, wanneer een grotere sponsor zich zou melden, APPM een stap opzij zou doen.

Groter budget
Doordat het sponsorbedrag van Beslist.nl een veelvoud is van wat APPM betaalde is Team Beslist.nl in staat om het huidige budget te verveelvoudigen. “De ploeg van Gerard van Velde beschikt nu over de faciliteiten om de hoge ambities waar te maken” aldus Beslist.nl.

Mooie samenwerking
“We kijken terug op een mooie samenwerking en nemen met een gevoel van weemoed afscheid van elkaar” laat APPM weten in een reactie.

Team APPM
Het team startte vijf jaar geleden vanuit eenvoud. Vijf schaatsers namen zelf het initiatief en kregen van APPM Management Consultants vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid om hun eigen ontwikkeling te organiseren. Teammanager Yuri Solinger bouwde in de jaren daarna samen met Gerard van Velde een succesvol sprintteam op. Zo behaalde Team APPM in het schaatsseizoen 2011-2012 diverse podiumplaatsen op de nationale toernooien en World Cups.

Nieuws