APPM tot Sotchi Winterspelen sponsor van schaatsploeg

07 maart 2012 Consultancy.nl

APPM Management Consultants blijft tot en met de Winterspelen in Sotchi (2014) sponsor van de schaatsploeg Team APPM. Dat heeft APPM bekendgemaakt aan teammanager Yuri Solinger tijdens de afgelopen Worldcup wedstrijden in Heerenveen.

Het adviesbureau uit Hoofddorp werkt al jaren samen met Team APPM, een van de drie afdelingen van iSkate.

Bescheiden budget
APPM stelt voor de komende jaren eenzelfde bescheiden budget als de afgelopen seizoenen ter beschikking, waarmee de continuïteit van de ploeg in ieder geval gegarandeerd is op weg naar de Olympische Winterspelen van 2014 in Sotchi. Het management van Team APPM heeft aangegeven open te staan voor additionele sponsoring en deze zoektocht zal APPM Management Consultants niet in de weg staan. Integendeel: het bedrijf zal als een substantieel grotere sponsor zich meldt voor de sprintersploeg van Gerard van Velde een stap opzij doen.

Team APPM
Het team startte vijf jaar geleden vanuit eenvoud. Vijf schaatsers namen zelf het initiatief en kregen van APPM Management Consultants vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid om hun eigen ontwikkeling te organiseren. Teammanager Yuri Solinger bouwde in de jaren daarna samen met Gerard van Velde een succesvol sprintteam op. Zo behaalde Team APPM in het schaatsseizoen 2011-2012 diverse podiumplaatsen op de nationale toernooien en World Cups.

Nieuws

Meer nieuws over