Eva den Hartog leidt Young Executive-tak van Boer & Croon

02 juni 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Boer & Croon heeft Eva den Hartog aangesteld als nieuwe director van de Young Executive-praktijk.

In haar nieuwe rol wordt Den Hartog verantwoordelijk voor een team van ongeveer 60 talenten. Zij hebben zich vers van de universiteit aangesloten bij Boer & Croon, waar ze in een opleidingstraject van tweeënhalf jaar worden klaargestoomd voor een functie als consultant of manager.

De young executives volgen het uitgebreide Management Development-programma van Boer & Croon met trainingen in soft- en hardskills, intervisie en coaching. In uitdagende opdrachten voor opdrachtgevers in zowel de publieke als private sector brengen ze hun opgedane vaardigheden ook meteen in de praktijk.

Eva den Hartog leidt Young Executive-tak van Boer & Croon

“Ik ben enorm vereerd en trots dat ik de Young Executive-business unit mag leiden”, geeft Den Hartog aan. “De afgelopen periode hebben we sterk ingezet op het herzien van het development-programma en een verdere teamgroei, waardoor we nu een fantastisch divers team hebben. Daardoor kunnen we onze klanten de dienstverlening bieden waar zij behoefte aan hebben en ons talent begeleiden bij hun persoonlijke en professionele groei.”

Met de benoeming van de 34-jarige Den Hartog kiest Boer & Croon voor een director uit de eigen gelederen. Den Hartog werkt sinds april 2022 bij het advieskantoor. Ze kwam destijds over van Deloitte, waar ze zich bezighield met onder andere programma- en transformatiemanagement, strategische projecten, de opzet van een startup en marktontwikkeling. Eerder werkte ze als Business Manager bij ABN Amro. Hier begeleidde ze onder andere een grote reorganisatie en optimaliseerde het klachtenproces. 

Lage tijd combineerde Den Hartog haar werk met topsport: ze speelde tot voor de geboorte van haar zoontje (nu twee jaar oud) hockey als aanvoerster van Dames 1 van Huizen (hoofdklasse).

“Hockey is een teamsport, dus het draait om het gezamenlijk bereiken van resultaten. Maar je leert er ook omgaan met tegenslag en keuzes maken”, vertelt Den Hartog. “Veel elementen van topsport neem je mee naar het bedrijfsleven en andersom. Deze combinatie heeft heel erg bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Bij beide heb je doorzettingsvermogen, discipline en resultaatgerichtheid nodig.”