Marsh benoemt nieuwe leiders in Private Equity M&A-praktijk

23 mei 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Marsh heeft drie benoemingen doorgevoerd binnen zijn Private Equity Mergers & Acquisitions-praktijk: drie vrouwen stoten door naar leiderschapsposities.

Maja van Hattem-Kuljanski is gepromoveerd tot leider van de Private Equity Mergers & Acquisitions praktijk voor de Benelux-regio. Ze neemt de rol over van de Belg Dirk-Jan Schwalbach.

De Private Equity Mergers & Acquisitions-praktijk van Marsh is gespecialiseerd in het beheersen van de risico’s die gepaard gaan met financiële transacties, zowel in de pre-deal- als post-dealfase. Het team levert expertise op het gebied van risicomanagement en verzekeringen.

Maja van Hattem - Kuljanski, Jess Hogan and Nasim Jarahian

Van Hattem-Kuljanski heeft zo’n zestien jaar ervaring in de wereld van fusies en overnames. Na jarenlang gewerkt te hebben aan de juridische kant bij onder meer Clifford Chance, Eversheds Sutherland en HVG Law, maakte ze vervolgens de switch naar het riskdomein. Na een tijdje als director te hebben gewerkt bij Aon, sloot ze zich in september van 2021 aan bij Marsh.

“Ik ben enorm vereerd en trots dat ik de Private Equity Mergers & Acquisitions practice mag leiden”, laat ze weten in reactie op haar promotie. “De afgelopen periode hebben we sterk ingezet op verdere teamgroei met het resultaat dat we nu een fantastisch divers en internationaal team van (zeer ervaren) professionals hebben, ieder een super expert in zijn of haar vakgebied, waardoor we onze klanten de dienstverlening van hoogste niveau kunnen bieden.”

Jess Hogan en Nasim Jarahian maken promotie binnen de servicelines van de praktijk. Hogan is de nieuwe Head of Transactional Risk. Ze heeft een juridische achtergrond, met een focus op fusies en overnames. Eerder werkte ze ongeveer tien jaar voor advocatenkantoor DLA Piper en was ze werkzaam binnen het legal counsel-team van Elsevier, alvorens ze zich eind 2021 aansloot bij Marsh.

Jarahian startte begin vorig jaar bij Marsh. Na haar loopbaan te zijn gestart in haar thuisland Iran, verhuisde ze in 2019 naar Nederland om leidende rollen te vervullen binnen het risk- en verzekeringsdomein, bij TNT en later voor FedEx. In haar nieuwe rol bij Marsh geeft ze nu leiding aan de Transaction Advisory-serviceline.

Marsh is onderdeel van Marsh McLennan, een zakelijke dienstverlener met een wereldwijde omzet van $20 miljard.