Dennis van Velzen verruilt AFAS Software voor AFAS-partner

18 mei 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Conclusion heeft Dennis van Velzen toegevoegd aan het managementteam van zijn werkmaatschappij AFAS Solutions.

Met Van Velzen haalt Conclusion AFAS Solutions een specialist in het AFAS-domein aan boord. Hiervoor werkte Van Velzen maar liefst 24 jaar bij het softwarebedrijf. Hij bekleedde diverse managementrollen, meest recentelijk was hij directeur productontwikkeling. Nu zal hij zich in de rol van operationeel directeur richten op het doorontwikkelen van de AFAS-dienstverlening van Conclusion.

AFAS is een van de meest gebruikte bedrijfssystemen van ons land. Klanten kunnen het als een volledig ERP gebruiken, wat inhoudt dat het systeem ondersteuning biedt op het gebied van de inkoop, human resources en payroll, projectwerkzaamheden, workflows en documentmanagement. Ook kunnen AFAS-systemen los gebruikt worden binnen een bepaald domein.

Het in Utrecht gevestigde Conclusion AFAS Solutions helpt organisaties met het implementeren van AFAS en vervolgens met het optimaliseren van het systeem zodra het draait. Het bedrijf kan ook het beheer van AFAS uit handen nemen via een managed services-samenwerking. Met rond de 45 collega’s is het een van de grotere implementatiebureaus in het AFAS-domein.

“Conclusion AFAS Solutions streeft ernaar de beste partner in het AFAS-netwerk te zijn. Deze ambitie spreekt me aan – ik kijk ernaar uit om mijn kennis, ervaring en netwerk in te zetten voor Conclusion AFAS Solutions”, laat Van Velzen weten.

Sebastiaan Leeuwenkamp, directeur bij Conclusion AFAS Solutions, reageert verheugd op de komst van Van Velzen: “We willen inspirerend en toonaangevend zijn voor onze medewerkers en klanten. Dennis kan met zijn kennis en ervaring rust brengen in onze processen, en tegelijkertijd onbenut potentieel bij onze medewerkers activeren. Hierdoor kunnen we nog vaker proactief klanten helpen het beste uit AFAS te halen.”

Conclusion AFAS Solutions is onderdeel van Conclusion, een zakelijke dienstverlener en IT-transformatiepartner met 2.500 professionals in dienst.