Bureau Tromp breidt team uit met drie nieuwe trainers en consultants

11 mei 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Advies- en trainingsbureau Bureau Tromp heeft het team versterkt met drie nieuwe professionals.

De meest ervaren van het drietal, Carla van Wees, zit al zo’n 25 jaar in het vak. Bij Bureau Tromp gaat Carla aan de slag als consultant en trainer, waarbij ze zich zal richten op slimmer werken en operations management. “Ik kijk er ontzettend naar uit om het verschil te maken tijdens trainingen en adviestrajecten voor de opdrachtgevers van Bureau Tromp”, laat ze weten.

In haar meest recente rol was Carla operationeel leidinggevende bij de GGD-crisisorganisatie. Eerder in haar loopbaan bekleedde ze verschillende rollen in de zorg en de financiële sector. “Mijn werkwijze is om eerst te observeren en vervolgens met nieuwe verbeteringen te komen. Door te kijken en te onderzoeken, leer je nu eenmaal meer.”

Carla van Wees, Mandy Zijlstra en Rudie van der Beek - Bureau Tromp

Mandy Zijlstra gaat zich in haar nieuwe rol richten op het trainingsaanbod van Bureau Tromp. Ze deed hiervoor ervaring op met projecttrainingen in de sector klantcontact en was leidinggevende in de veterinaire zorg. Als trainer heeft Mandy zich de afgelopen jaren vooral beziggehouden met communicatietraining en trainingsprocesverbeteringen.

Ook deed Mandy als manager stevige ervaring op in het begeleiden en coachen van organisatievraagstukken en de rol van mensen daarbinnen. “Om waarde toe te voegen of überhaupt van waarde te kunnen zijn, dienen we de wensen van de klant goed helder te hebben en daar onze processen op af te stemmen. Zodanig dat alle verspillingen geëlimineerd worden.”

Over haar nieuwe uitdaging zegt ze: “Ik sta te popelen om onderdeel van Bureau Tromp te zijn, maar bovenal kijk ik uit naar het helpen van onze klanten om op alle vlakken continu te verbeteren.”

Rudie van der Beek maakt de overstap naar Bureau Tromp vanuit de inkoopwereld. Na het afronden van een traineeship bij In2Talent bleef hij aan bij het bedrijf en groeide door naar de rol van senior inkoopadviseur. “Deze periode hielp mij om de fijne kneepjes van het adviesvak in de vingers te krijgen en mijn vaardigheden als adviseur te ontwikkelen.”

Bij Bureau Tromp adviseert en ondersteunt hij klanten binnen de publieke en private sector over hoe zij slimmer kunnen werken. “Ik vind het fantastisch om mijn kennis en expertise te delen met onze klanten en hen te helpen continu te verbeteren. Ik vind het vooral belangrijk om de eerst de uitdagingen van de klant volledig te begrijpen, om vervolgens oplossingen op maat te kunnen bieden.”