iQibt promoveert Rob van de Burgt tot directeur sales & marketing

02 mei 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

SAP-consultancy iQibt heeft Rob van de Burgt benoemd tot directeur sales & marketing.

Rob van de Burgt is inmiddels zo’n acht jaar werkzaam bij iQibt, de laatste jaren in de rol van Sales Manager. Hij zet nu de stap naar de directeursfunctie, waarbij hij André den Braber opvolgt binnen het directieteam.

“Het is een mooi moment om het stokje over te nemen. iQibt is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied financiële processen binnen de overheid en financiële sector. Ik kijk ernaar uit om dit verder uit te bouwen”, aldus van de Burgt over zijn benoeming.

Rob van de Burgt, Sales & Marketing Director, iQibt

Van de Burgt brengt meer dan 25 jaar ervaring mee naar zijn nieuwe rol. Na het afronden van zijn studie Bedrijfskundige Informatiekunde begon hij zijn loopbaan in de IT, als programmeur. “Ik heb echt in de klei gestaan en weet dan ook hoe het dagelijkse leven van een consultant eruitziet.”

Zo’n twintig jaar geleden maakte hij de overstap naar de wereld van sales en business development. “Ik heb de afgelopen jaren bij zowel grote als kleinere bedrijven gewerkt. De liefde voor het vak, de interesse die ik heb voor wat er in de wereld om mij heen gebeurt, heeft mij gemaakt en gevormd tot wie ik nu ben: iemand die oprecht en eerlijk is, kan luisteren en een echte relatiemanager is.”

Na eerdere rollen bij onder meer PinkRoccade, Centric en Ordina trad Van de Burgt in 2015 in dienst bij iQibt.

Den Braber kiest voor een nieuwe uitdaging buiten iQibt. Hij wordt management consultant bij GrandBleu, waar hij zich zal richten op leiderschapsontwikkeling en persoonlijk bewustzijn.