iQibt

Grip op financiële processen

De IT-specialist op het gebied van SAP en Pega binnen de overheid en FSI

iQibt (uitspraak: iekwipt) startte op 1 mei 2010 en staat voor ‘Quality In Business & Technology’. iQibt biedt consultancyservices, strategisch IT-advies, projectmanagement en heeft een focus op SAP- en Pega-oplossingen voor de overheid, verzekeraars en banken. iQibt beschikt over een van de grootste in-house ‘Public Finance’ expertise teams van Nederland en helpt diverse grotere ministeries, provincies en gemeentes met het verbeteren van hun geldstromen.

Advies op maat en toch standaard software

Onze missie is om organisaties grip te laten krijgen op hun financiële processen. Al ruim 10 jaar helpen wij organisaties binnen de financiële sector en de overheid met het zo efficiënt mogelijk inrichten van financiële bedrijfsprocessen. Denk aan onder andere het optimaliseren van claim managementprocessen, subsidieprocessen, integratie van inkoop en finance, implementaties, migreren van systemen en data, ontwerpen en implementeren van nieuwe bedrijfsvoeringssysteem en meer.

Door een specifieke focus en verdere specialisatie op technologie, proces en branche heeft u een partner die exact weet wat het beste werkt voor uw specifieke bedrijfsprocessen. Met als resultaat; advies op maat met als uitgangspunt een zo standaard mogelijke oplossing. Geen wirwar aan maatwerk, maar een goed doordachte IT-strategie en architectuur die de flexibiliteit biedt om snel te innoveren en mee te groeien met de toekomst.

SAP VAR en expertise partner

iQibt heeft afgelopen jaren flink geïnvesteerd in haar relatie met o.a. SAP en is exclusieve kennispartner op het vlak van ‘public finance’. Daarnaast beschikt iQibt over een SAP VAR status, zodat klanten van A-Z kunnen worden ontzorgd met het verbeteren van hun financiële processen.

iQibt | Nieuws