SAP promoveert delaware tot wereldwijde Platinum Reseller Partner

28 maart 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

ERP-reus SAP heeft digital consultancykantoor delaware gepromoveerd tot wereldwijde Platinum Reseller Partner. De eer valt delaware te beurt vanwege zijn groeiende internationale voetafdruk en dienstverlening aan SAP-partners overal ter wereld.

Sinds de oprichting in België zo’n twintig jaar geleden, legt delaware zich toe op consulting- en implementatiewerk op het SAP-platform. Het bedrijf beschikt daarnaast over een uitgebreid managed services-aanbod en mag opereren als een reseller van SAP-producten en -oplossingen.

Vandaag de dag telt delaware zo’n 5.000 medewerkers actief in 19 landen, die klanten bedienen op 5 continenten. Daarmee fungeert het voor SAP niet alleen als een “full SAP portfolio partner”, maar doet dat bovendien op het wereldwijde toneel. Dat vormde voor SAP een van de redenen om delaware te verheffen tot de hoogste partnerstatus binnen het reseller-landschap.

SAP promoveert delaware tot wereldwijde platinum reseller partner

“We werken al lang samen met delaware en zijn verheugd om te zien hoe de internationale expansie van delaware leidt tot een sterke groei en het afleveren van succesvolle projecten bij klanten”, geeft Cathy Daum aan, Senior Vice President Global Partner Organization bij SAP. “De uitnodiging om een SAP Platinum Partner te worden is voor delaware een oprechte erkenning van hun status als een succesvolle, wereldwijde reseller.”

Met deze promotie voegt delaware zich bij een illustere groep van 11 wereldwijde Platinum resellers. “Het bereiken van de status van Global Platinum Reseller is de ultieme erkenning van alles wat we hebben bereikt sinds onze oprichting twintig jaar geleden”, laat Eric Hiernaux, Managing Director bij delaware International, verheugd weten.

“Onze focus ligt op het creëren van meerwaarde met de SAP-technologieën voor onze klanten in verschillende industrieën”, vervolgt Hiernaux. “Het behalen van de platinum-status zal onze naamsbekendheid immens versterken in alle landen waar we actief zijn. Daarnaast zal het ook de groei van delaware verder versnellen.”

Naast Platinum-reseller is delaware ook een gecertificeerd partner voor verschillende SAP-domeinen, te weten ERP (onder meer ‘SAP S/4HANA’ en ‘ERP for SME’), supply chain management, procurement, human capital & people (waaronder ‘SAP SuccessFactors’), analytics, customer experience en intelligente technologieën.

Ook geldt delaware als een expert in de technologie-stacks van Microsoft, Salesforce en OpenText.