Delaware opent 4 nieuwe kantoren op 4 verschillende continenten

07 maart 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Een vroege mijlpaal voor delaware in 2023. Het IT-consultancykantoor heeft vier nieuwe kantoren geopend op vier continenten. Een aanzienlijke uitbreiding van zijn internationale footprint.

De nieuwe vestigingen bevinden zich in Canada, Ierland, India en Marokko. Daarmee is delaware nu fysiek aanwezig in 19 landen verspreid over de continenten Europa, Afrika, Azië en Noord-Amerika. Wereldwijd telt de digitale transformatiespecialist ruim 4.600 medewerkers.

Eric Hiernaux, Managing Director van delaware International, laat weten dat de uitbreiding naar nieuwe markten voortvloeit uit de toenemende vraag vanuit internationale klanten naar de dienstverlening. Ook ligt het besluit in lijn met de strategie van het bedrijf om uit te groeien tot een erkende internationale grootmacht op het gebied van de Microsoft-, SAP- en OpenText-technologieplatforms.

Delaware opent 4 kantoren op 4 verschillende continenten

“In onze geografische uitbreidingsstrategie geven we prioriteit aan internationale mogelijkheden die ons bedrijf op lange termijn ondersteunen”, laat Hiernaux weten. “We bestrijken een grote markt en willen met delaware overal aanwezig zijn. Daarom is investeren in delivery- en support-afdelingen een belangrijk onderdeel van onze wereldwijde aanpak. Zij bieden internationale ondersteuning en versnellen zo de groei van onze meer volwassen afdelingen.”

In Marokko en India zullen de nieuwe kantoren fungeren als SAP-gerichte wereldwijde dienstencentra (Global Delivery Centers) die SAP-diensten leveren aan andere delaware-vestigingen en wereldwijde klanten.

In Canada en Ierland zullen de nieuwe vestigingen een meer ondersteunende functie vervullen voor de reeds in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk gevestigde kantoren. De nieuw benoemde country managing directors hebben daarnaast de opdracht gekregen om hun fysieke aanwezigheid in Canada en Ierland verder uit te bouwen.

Het nieuws over de vier kantooropeningen volgt kort op eerdere berichtgeving van delaware over de uitbreiding van zijn afdeling in Zuidoost-Azië, waar het twee kleinere spelers in Maleisië heeft overgenomen, SIS Group en Applicate.