OC&C promoveert Bob Chermin and Oleg Tschernizki tot partner

13 maart 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

OC&C Strategy Consultants heeft twee nieuwe partners benoemd binnen zijn leiderschapsteam in Nederland: Bob Chermin en Oleg Tschernizki.

Beide partners zijn al zo’n tien jaar werkzaam voor OC&C Strategy Consultants. Chermin sloot zich in 2014 aan, terwijl Tschernizki twee jaar eerder startte bij het kantoor.

“We zijn bijzonder verheugd dat zowel Bob als Oleg, die bij ons zijn gestart als Associate Consultants, hun loopbaan bij ons willen vervolgen”, aldus Will Hayllar, OC&C’s Global Managing Partner. “We zien uit naar hun verdere professionele ontwikkeling en zijn verheugd dat we samen met hen OC&C Strategy Consultants verder kunnen uitbouwen. Daarmee kunnen ook onze klanten blijven vertrouwen op strategisch advies op maat.”

Bob Chermin and Oleg Tschernizki - OC&C Strategy Consultants

Chermin, die onderdeel is van de Consumer Goods & Retail-sectorteams, kan bogen op uitgebreide ervaring binnen de Home sub-sector. “Hij is een uitstekende leider die de afgelopen jaren sterke klantrelaties heeft opgebouwd, daarnaast heeft hij een sleutelrol vervuld bij de re-integratie van het kantoor in Rotterdam”, laat Hayllar weten.

Tschernizki is actief voor de Tech-praktijk van OC&C Strategy Consultants. Ook hij heeft volgens Hayllar een belangrijke rol gespeeld bij de re-integratie van het Rotterdamse kantoor (van EY-Parthenon), en heeft net als Chermin sterke klantrelaties opgebouwd. “Olegs vermogen om wendbaar te blijven en waarde te ontsluiten rondom uiteenlopende, complexe bedrijfsmodellen maakt hem onmisbaar voor zowel onze klanten als het kantoor.”

OC&C Strategy Consultants is al meer dan twintig jaar actief in Nederland. Sinds 2021 is het onderdeel van het volledig geïntegreerde model van OC&C. Het lokale, Nederlandse kantoor telt ongeveer 50 consultants en staf.

Wereldwijd telt OC&C Strategy Consultants 500 professionals, verspreid over 14 kantoren in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Azië en Oceanië.