Accenture heeft beste mobiele app van adviesbranche

31 augustus 2012 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Accenture heeft van alle consultingfirma’s wereldwijd de beste mobiele app. Dat vindt althans de Web Marketing Association, een organisatie die de “standard of excellence” bewaakt op het internet en in mobile. De app van het adviesbureau is live sinds maart 2011.

De Web Marketing Association (WMA) is een non-profitorganisatie die zich richt op alle aspecten van het World Wide Web, waaronder websiteontwikkeling en internetmarketing. In de afgelopen vijftien jaar heeft WMA de jaarlijkse WebAward Competition georganiseerd, waarin de beste websites wereldwijd in 96 industrieën worden uitgekozen. Door de opmars van mobiel internet heeft WMA dit jaar voor het eerst de MobileWebAward uitgedeeld.

Accenture’s app levert het recentste nieuws, informatie en intellectueel leiderschap van het bedrijf. De mobiele app biedt, uiteraard, geen kopie van de informatie op de bedrijfswebsite, maar presenteert een selectie van de meest waardevolle informatie. De app is gebouwd voor zowel klanten op C-niveau, werknemers van Accenture en potentiële recruitmentkandidaten.

Accenture - Iphone App

Twynstra Gudde app
Vorige week lanceerde het Nederlandse adviesbureau Twynstra Gudde ook een app. De app - genaamd 'Managementwijzer' - biedt praktische informatie op het gebied van programmamanagement, strategisch omgevingsmanagement en veranderkunde.