Groenewout voegt drie consultants toe aan logistieke team

17 februari 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Groenewout, een supply chain- en logistiek consultancykantoor uit Breda, heeft zijn team versterkt met drie nieuwe consultants.

Joep Geurts richt zich in de rol van senior consultant vooral op logistieke haalbaarheidsstudies en ontwerp, tendering en de implementatie van logistieke (gemechaniseerde) concepten.

Geurts begon zijn loopbaan bij Vanderlande. In de negen jaar dat hij werkzaam was bij het bedrijf, was hij verantwoordelijk voor het ontwerp, de haalbaarheid en de verkoop van nieuwe gemechaniseerde material handling-systemen. Meer recent was hij actief voor Bol.com, daar bekleedde Geurts de rol van Lead Outbound Process Design, waarbij hij verantwoordelijk was voor het ontwerp en de inrichting van de logistieke processen en systemen.

Joep Geurts, Willem-Jan Eil en Rogier Verhaar - Groenewout

Tegelijk met de komst van Geurts hebben ook Willem-Jan Eil en Rogier Verhaar zich aangesloten bij Groenewout, beiden als consultants.

Eil specialiseert zich in modelleren, operations research en logistieke optimalisaties. Bij Groenewout richt hij zich specifiek op projecten die betrekking hebben op voorraadmanagement, magazijnontwerpen en logistieke optimalisatieprojecten.

Na het voltooien van zijn bachelor in Technische Bestuurskunde, rondde Eil vervolgens ook een master in Transport, Infrastructure & Logistics af – tevens behaald aan de TU Delft. Tijdens zijn afstudeerstage heeft hij onderzoek gedaan naar de invloed van bepaalde orderkarakteristieken op de KPI’s voor verschillende configuraties van een e-commerce warehouse van een logistieke dienstverlener.

Verhaar is op zijn beurt gespecialiseerd in het implementeren en optimaliseren van logistieke processen en is bovendien Lean Six Sigma gecertificeerd. Bij Groenewout licht zijn focus op logistieke optimalisaties en haalbaarheidsstudies, magazijnontwerpen, voorraadmanagement en distributienetwerk onderzoek.

Alvorens hij zich aansloot bij het adviesbureau werkte hij voor LOGISTORE als logistiek consultant. In die rol adviseerde hij over logistieke haalbaarheidsstudies en projectrealisaties. Eerder in zijn loopbaan werkte hij als Logistics Engineer bij Ingram Micro, waar hij ervaring opdeed in het initialiseren, realiseren en managen van optimalisati0-e en (her)inrichtingsprojecten.

Groenewout werd vorig jaar verkozen tot een van de leidende logistieke consultancybureaus van ons land.