Roxanne Kruijsman treedt toe tot MT van Xebia in Nederland

03 februari 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Roxanne Kruijsman is toegetreden toe tot managementteam van Xebia in Nederland.

In haar nieuwe rol als Salesdirector is Kruijsman verantwoordelijk voor alle commerciële zaken binnen de business unit Security. Omdat het een van de grotere business units van Xebia betreft krijgt ze ook een zetel in het landelijke MT.

“Xebia is een autoriteit binnen het security domein,” zegt Kruijsman. “We hebben heel bijzondere mensen met ongeëvenaarde kennis in ons securityteam. Het is mijn taak dit nog meer naar buiten te brengen.”

Roxanne Kruijsman, Salesdirector Security, Xebia

Naast het binnenhalen en verzorgen van nieuwe klanten is Kruijsman verantwoordelijk voor de commerciële strategie, en innovatie gericht op business development. Ze zal hierbij nauw samenwerken met Anne-Sophie Teunissen, die leiding geeft aan de business unit Security.

Daarnaast gaat Kruijsman zich bezighouden met internationale groeikansen. Xebia (dat zijn roots heeft in ons land) heeft vandaag de dag kantoren op elk continent. Kruijsman gaat onder de loep nemen waar mogelijkheden liggen voor verdere groei, onder meer door internationale klanten crossborder te bedienen.

“Ik ben iemand van aanpakken en doorzetten. Bij Xebia krijg ik de kans, de ruimte en de support om groei te realiseren. Dat kan alleen samen met het team. Je kunt als één mens nog zoveel willen, alleen samen zet je echt een resultaat neer”, zegt Kruijsman.

Kruijsman heeft hiervoor 15+ jaar werkervaring opgebouwd als salesprofessional in de IT- en technologiesector. Ik heb gewerkt met een grote verscheidenheid aan klanten binnen verschillende sectoren waaronder Booking.com, KLM, Rabobank, Adyen en de Gemeente Amsterdam, variërend van infrastructuur en cloud tot digitale security en licenties.”