Eske Scavenius, Skylar Shephard en Michiel Janssen partner bij Bain

27 januari 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Wereldwijd strategy consultancykantoor Bain & Company heeft per 1 januari 2023 drie nieuwe partners benoemd binnen het Amsterdamse kantoor: Eske Scavenius, Skylar Shephard, en Michiel Janssen.

Eske Scavenius is momenteel bezig aan zijn tweede termijn bij Bain & Company. Eerder in zijn loopbaan bracht hij reeds acht jaar door bij Bain in de kantoren in Amsterdam, São Paulo en San Francisco. Na vier jaar als investeerder gewerkt te hebben bij durfkapitaalfonds Rubio Impact Ventures keerde hij vorig jaar terug op het oude nest.

Scavenius is partner binnen de Private Equity praktijk van het advieskantoor. Hij werkt vooral met growth equity investeerders en durfkapitalisten.

Eske Scavenius, Skylar Shephard, Michiel Janssen - Bain & Company

Skylar Shephard sloot zich in 2015 aan bij Bain & Company na een MBA in de Verenigde Staten te hebben afgerond. Ze deed ervaring op bij het kantoor in de Verenigde Staten en Zuid-Afrika en is sinds begin 2021 actief vanuit het kantoor in Amsterdam.

Shephard helpt opdrachtgevers met grootschalige digitale en technologische transformaties, en op het gebied van datastrategie en advanced analytics. Intern geeft ze leiding aan de Woman@Bain group in Amsterdam.

Michiel Janssen is gepromoveerd tot partner in de Consumer Products praktijk. In 2012 startte hij bij Bain & Company en geldt als een expert op het gebied van consumentenproducten, waaronder voeding, drank en consumentengezondheid. Hij werkt voor zowel corporate klanten als private equity firma’s en hun deelnemingen.

Janssen is gespecialiseerd in groeistrategie, fusies & overnames (commercial due diligence, postfusie integratie), en prestatieverbetering.

Véronique Pauwels, managing partner van Bain & Company in Nederland, laat in een reactie op de partnerbenoemingen weten: “Ik ben verheugd dat Eske, Skylar en Michiel ons partnerteam komen versterken. Alle drie blinken ze uit in hun eigen expertisegebieden, die aansluiten bij de strategische prioriteiten van ons kantoor.”

“Skylar heeft een unieke expertise in digitale en technologische transformaties. Eske, die zelf investeerder is geweest, is uniek gekwalificeerd in growth equity en durfkapitaal. Michiel brengt een zeer diepgaande expertise in consumentenproducten met zich mee door de diverse merkgroei onderwerpen waar hij aan heeft gewerkt en zijn werk voor bedrijven die merkartikelen produceren.”