E&Y adviseur Inca Rodenberg partner CPI Governance

07 augustus 2012 Consultancy.nl

Voormalig Ernst & Young en Capgemini Consulting consultant Inca Rodenberg is per 1 juli benoemd tot partner van CPI Governance, een niche adviesbureau gespecialiseerd in finance, governance en risicomanagement. Rodenberg zal zich primair richten op riskmanagement advies en ondersteuning in de financiële sector.

Na haar studie Bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen starte ze in 1991 haar loopban bij Ernst & Young Consulting. Na de overname van E&Y Consulting door Capgemini in 2000 maakte ze de overstap naar de Franse dienstverlener. Eind 2004, toen ze Principal Consultant was bij Capgemini Consulting, besloot ze om in dienst te treden bij ABN Amro. Binnen de bank heeft ze verschillende functies vervuld als adviseur, (interim)manager en programma manager op het gebied van risico analyses, governance van de implementatie van risk projecten.

Inca Rodenberg - CPI

Simone Heidema, oprichter en managing partner van CPI Governance: "Met Inca Rodenberg haalt CPI Governance een ervaren leider binnen met een uitgebreide ervaring op het gebied van riskmanagement en governance. Met haar gedegen kennis en ervaring is zij de juiste dame om verder te bouwen aan het succesvolle CPI Governance."

Nieuws

Meer nieuws over