SparkOptimus opent drie internationale kantoren

28 april 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Digitaal management consultancybureau SparkOptimus heeft drie nieuwe internationale kantoren geopend in Kopenhagen, Budapest en Boston. Het adviesbureau gaat naast de Nederlandse markt nu ook internationaal organisaties helpen om groei te realiseren door nieuwe mogelijkheden op het gebied van online, mobile en social media volledig te benutten.

SparkOptimus is in 2010 opgericht door de fusie tussen Spark & Co en Optimus Marketing. Partners van SparkOptimus zijn ex-McKinsey adviseurs Alexandra Jankovich en Tom Voskes. Bij het adviesbureau werken inmiddels drie partners en ruim 20 consultants. SparkOptimus werkt onder andere langdurig samen met Ahold, Sara Lee, Aegon en Bol.com.

Ontwikkelen en doorvoeren van omnichannel-strategie
Alexandra Jankovich, Managing Partner van SparkOptimus: "In meer dan 150 projecten sinds 2006 hebben we gemerkt dat een volledig geïntegreerde omnichannel-strategie ook een sterk positief effect heeft op de business resultaten. We laten bedrijven zien dat de klant nu nog beter bediend kan worden door nieuwe online-, mobile- en social media mogelijkheden en een integrale aanpak essentieel is voor groei. Dat gedachtegoed willen we met deze stap ook verder internationaal uitdragen".