Vier young professionals versterken team van KplusV

06 december 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

KplusV heeft vier nieuwe collega’s verwelkomd binnen het team: Lindy Kamphuis, Jan Julian Peters Sengers, Daan Alers en Tessa Geertsema. De new hires vertellen kort met wat voor klantvraagstukken ze zich zullen gaan bezighouden.

Lindy Kamphuis beschikt over brede kennis op het gebied van private investeringen en exitstrategieën. Na haar rechtenopleiding aan de Radboud Universiteit was ze zes jaar werkzaam in de fusie- en overnamesector.

Bij KplusV zet Lindy haar expertise in om maatschappelijke transities te financieren door de juiste combinatie van publiek en privaat kapitaal samen te brengen. Bijvoorbeeld door het inrichten van nieuwe fondsen en financiële instrumenten.

Lindy Kamphuis, Jan Julian Peters Sengers, Daan Alers en Tessa Geertsema

Jan Julian Peters Sengers rondde onlangs zijn studie Algemene Economie af aan de Universiteit van Tilburg. Binnen de master specialiseerde hij zich in Public Policy en volgde hij vakken over onder andere economische groei en ontwikkeling, econometrie en publieke financiering. In zijn scriptie berekende hij de economische effecten van innovatiedistricten (campussen) op een regio.

Als onderzoeker en adviseur focust Jan Julian zich vooral op projecten waarin het ontwikkelen van een strategie voor innovatie-ecosystemen, het bevorderen van brede welvaart en het financieren van maatschappelijke transities centraal staat.

Daan Alers is vanuit zijn interdisciplinaire opleidingen breed onderlegd en is gewend om middels een helicopterview oplossingsgericht te werken. “Door meerdere brillen op te zetten, probeer ik altijd op een economisch rendabele manier waarde te creëren en bij te dragen aan duurzame innovatie”, laat hij weten.

Binnen KplusV zal hij een brug slaan tussen innovatieve ondernemers en investeerders. Hierin begeleidt hij startups en scale-ups bij het aantrekken van slimme financiering en brengt hij investeerders samen met de juiste mensen, kennis en ideeën.

Tessa Geertsema werkte na haar studies culturele antropologie en geografie een aantal jaar bij Stichting DOEN. Haar focus lag op het financieren en ondersteunen van sociale ondernemingen in Nederland en het in kaart brengen van de impact van deze organisaties.

Bij KplusV werkt ze aan de transitievraagstukken van de arbeidsmarkt. Hierbij staat het stimuleren van samenwerkingen tussen overheden, onderwijsinstellingen en (sociaal) ondernemers, en het delen van inzichten en kennis met en tussen de partijen centraal.

Het kersverse viertal voegt zich bij de ruim 90 adviseurs van het adviesbureau, die werkzaam zijn vanuit de KplusV-vestigingen in Arnhem, Amsterdam en Rotterdam. Het bureau – een B Corp – werkt aan innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen.