Strategie consultant Bain opent kantoor in Warschau

19 juli 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Bain & Company heeft een nieuw kantoor geopend in Warschau, Polen. De nieuwe vestiging is het 21e kantoor van Bain in Europa en het 48e kantoor wereldwijd. Bain-partner Jacek Poświata is aangesteld als managing director. Poświata heeft twintig jaar ervaring in de strategy consulting sector bij Bain & Company (1 jaar) en McKinsey & Company (19 jaar). Het Poolse kantoor zal tevens dienen als Bains middelpunt voor klanten in Midden- en Oost-Europa.

Vorige maand opende Bain & Company ook een nieuw kantoor in Istanbul.

"Polen is Europa's zesde economie en een van de snelst groeiende. De activiteit van de Poolse en regionale economie zorgt voor toenemende vraag naar Bains expertise", zei Bob Bechek, Bain & Company's wereldwijde managing director. "We kijken ernaar uit om Midden- en Oost-Europese bedrijven die willen veranderen te blijven ondersteunen."

"De kracht en veerkracht van de Poolse economie biedt een reeks mogelijkheden voor Bain en onze klanten", aldus Olivier Marchal, de regionale managing director van Bain in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. "We kijken uit naar Jaceks leiderschap bij de start van ons kantoor, en naar het bereiken van reële resultaten door Bains klanten in Midden- en Oost-Europa."