Negen professionals starten in Amsterdamse team van BearingPoint

29 september 2022 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

BearingPoint heeft het team in Amsterdam deze maand versterkt met negen nieuwe collega’s. Een rondje langs de new hires en hun waarom ze zich hebben aangesloten bij het internationale management- en technologieadvieskantoor.

Vier van de nieuwe aanwinsten zijn aangesloten bij de Customer & Growth-praktijk van BearingPoint: Joost Dobben, Luka van Wouden, Sander van Hasselt en Vince Goudswaard. Zij beginnen allemaal hun loopbaan bij BearingPoint en zijn gestart in de rol van Management Analyst.

Vier starters zijn binnen de People & Strategy-praktijk aan de slag gegaan: Bas Steinebach en Lukas Vanhoutte als Management Analyst, terwijl Imme ter Horst en Oscar Molenkamp als stagiairs werkervaring gaan opdoen naast hun masterstudie. Ramon Koopman versterkt de interne organisatie van BearingPoint in de rol van Financial Controller en wordt medeverantwoordelijk voor de boekhouding en financiële operatie.

Negen professionals starten in Amsterdamse team van BearingPoint

De negen nieuwe aanwinsten vertellen kort waarom ze hebben gekozen voor BearingPoint:

Joost Dobben

Functie: Management Analyst
Praktijk: Customer & Growth

“BearingPoint is een wereldwijd adviesbureau met een lokale focus waar starters met open armen worden ontvangen. De primaire focus ligt bij de functie Management Analyst op persoonlijke ontwikkeling, waarbij je de mogelijkheid krijgt om alle facetten van een internationale onderneming te leren kennen.”

Luka van Wouden

Functie: Management Analyst
Praktijk: Customer & Growth

“BearingPoint sprak me aan omdat het wereldwijd een grote erkende consultancy is, maar het in Nederland nog vrij klein is. Vanwege het kleine kantoor is er de mogelijkheid om iedereen op het Nederlandse kantoor te kennen, terwijl er kan worden geleund op grote hoeveelheden ervaring, kennis en expertise vanuit de grotere kantoren in het buitenland.”

Sander van Hasselt

Functie: Management Analyst
Praktijk: Customer & Growth

“Voor mij is de reden om voor BearingPoint te kiezen erg makkelijk: de mogelijkheid om bij verschillende teams binnen het bedrijf een kijkje in de keuken te nemen, terwijl je op een hoog tempo alle delen van het consultancyvak leert was voor mij de doorslaggevende factor.”

Vince Goudswaard

Functie: Management Analyst
Praktijk: Customer & Growth

“BearingPoint biedt veel mogelijkheden om je als consultant te ontwikkelen, zowel via trainingen als via een grote diversiteit aan projecten. Daarnaast is er veel ruimte om te ondernemen, kennis op te doen over bepaalde thema’s en daarvoor proposities te ontwikkelen.”

Bas Steinebach

Functie: Management Analyst
Praktijk: People & Strategy

“Ik heb voor BearingPoint gekozen omdat het een snelgroeiende organisatie is die zich richt op consultancy in strategie en technologie. Naast dat dit een toekomstbestendige formule is, staat bij BearingPoint de mens centraal in de opdrachten. Door deze drie aspecten samen te brengen kan er bij een klant de meeste impact gemaakt worden.”

Lukas Vanhoutte

Functie: Management Analyst
Praktijk: People & Strategy

“Ik heb gekozen voor BearingPoint om te kunnen groeien met talentvolle mensen die persoonlijke ontwikkeling waarderen, in een omgeving met projecten waar duurzaamheid en de toekomst voorop staan.”

Imme ter Horst

Functie: Stagiair
Praktijk: People & Strategy

“Het leuke aan BearingPoint vind ik dat je als stagiair meteen inhoudelijk betrokken wordt bij uitdagende projecten. Daarnaast is er ook de mogelijkheid diverse interne trainingen te volgen die sterk bijdragen aan je leercurve.”

Oscar Molenkamp

Functie: Stagiair
Praktijk: People & Strategy

“BearingPoint heeft zelfstandigheid hoog in het vaandel staan. Aan kansen geen gebrek, alleen moet je ze zelf pakken. Hierdoor krijg je ook als stagiair de kans om in korte tijd ontzettend veel te leren en indrukken op te doen.”

Ramon Koopman

Functie: Financial Controller

“Ik ben bij BearingPoint gaan werken omdat ik vanaf het begin meteen een goed gevoel had bij de mensen, ik hier van iedereen onwijs veel kan leren en omdat het een erg maatschappelijk betrokken bedrijf is.”