Anna Tax start in traineeshipprogramma van Transit HSE

13 september 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Transit HSE, een adviesbureau gespecialiseerd in veiligheid, gezondheid en milieu in de technische sector, heeft een nieuwe trainee aan boord: Anna Tax.

Anna studeerde recent af aan de Avans Hogeschool, waar ze de studie Integrale Veiligheidskunde met succes afrondde. Ook behaalde ze tijdens haar minor haar MVK-diploma.

Bij Transit HSE gaat Anna aan de slag met verschillende vraagstukken binnen de veiligheidskunde. Het Utrechtse bureau werkt voor bedrijven in technische sectoren, zoals in de bouw, infrastructuur, chemie, hightech, food, olie & gas en farma.

Anna Tax, Trainee bij Transit HSE

“In eerste instantie neigde ik meer naar de sociale veiligheid, maar ik merkte al snel door praktijkopdrachten en stage dat het private veiligheidsdomein veel beter bij mij past”, licht Anna haar keuze toe. “Ik merkte dat adviezen veel sneller worden opgepakt en ook daadwerkelijk terug te zien waren in de praktijk.”

“Ik heb voor Transit HSE gekozen omdat het een jonge, duurzame en vooruitstrevende organisatie is waar trainees de mogelijkheid krijgen om continu te blijven leren en hierin ook ondersteund worden door een ervaringsdeskundige.”

“Tijdens mijn studie heb ik ervoor gekozen om op zo verschillend mogelijke opdrachten en bedrijven stage te lopen, zoals bij IBN, Heijmans en Zwanenberg Food Group. Deze bedrijven zaten ieder in een andere sector waarbij ook weer verschillende risico’s komen kijken. Ik hoop tijdens mijn traineeship erachter te komen wel branche/sector ik mijzelf verder in wil gaan verdiepen.”

“Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan en mijzelf te gaan ontwikkelen als consultant”, sluit Anna af.