Michael Broekhuizen start als trainee bij Transit HSE

21 april 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Transit HSE, een adviesbureau gespecialiseerd in veiligheid, gezondheid en milieu in de technische sector, heeft een nieuwe trainee aan boord: Michael Broekhuizen.

Broekhuizen is nog niet zo lang geleden afgestudeerd aan de Avans Hogeschool, waar hij de studie Integrale Veiligheidskunde met succes afrondde.

Bij Transit HSE gaat hij aan de slag met verschillende vraagstukken binnen de veiligheidskunde. Het Utrechtse bureau werkt vooral voor bedrijven in technische sectoren, zoals de bouw, infrastructuur, chemie, hightech, food, olie & gas en farma.

Michael Broekhuizen start als traiene bij Transit HSE

“Ik heb voor Transit HSE gekozen omdat het bureau collega’s de mogelijkheid biedt om zichzelf te ontwikkelen in een vakgebied dat erg divers en dynamisch is”, vertelt Broekhuizen. “Daarnaast is Transit HSE een jonge organisatie, wat een dynamiek met zich meebrengt die mij erg aanspreekt.”

Broekhuizen kan in zijn traineerol bogen op zijn eerdere werkervaring in het domein. Tijdens zijn studie kwam hij in aanraking met veiligheid en in zijn stages deed hij werkervaring op binnen dit vakgebied. “Bij KraftHeinz in Elst heb ik opdrachten mogen doen gericht op werken in besloten ruimtes en veiligheidscultuur. Tijdens deze periode leerde ik de veelzijdigheid van veiligheid kennen, wat mijn interesse alsmaar vergrootte.”

Inmiddels is hij bij Transit HSE al gestart met zijn eerste opdracht. “Ik kijk ernaar uit om zowel mezelf als de organisatie te laten groeien.”

Eerder dit jaar trad ook Freek Hanenbergh als trainee in dienst bij Transit HSE.