Accenture biedt student Nudge Leadership Challenge aan

15 juni 2012 Consultancy.nl

Duurzaamheidsplatform Nudge organiseert samen met TSM Business School en The Leadership Group in september de Nudge Leadership Challenge. De challenge, bedoeld voor ‘jonge leiders van de toekomst’, heeft als doelstelling om urgentie en daadkracht te creëren rond het thema klimaatverandering. De 5 winnaars van de challenge gaan op expeditie naar het noordpoolgebied om een actieplan te ontwikkelen, dat vervolgens wordt gepresenteerd aan de pers en aan een afvaardiging van de Tweede Kamer. High potentials van meer dan 20 bedrijven hebben zich al aangemeld, waaronder consultants van Accenture, Dutch en Capgemini.

Accenture ondersteunt Nudge als ‘founding partner’ met advies over het verbeteren van de bedrijfsvoering en financiële ondersteuning. In mei organiseerde het adviesbureau een Nudge-week om het concept te introduceren aan consultants en medewerkers.

Deelnameplaats voor topstudent
In het kader van de partnership tussen Accenture en Nudge geeft het adviesbureau één deelnameplaats weg aan een bijna of recent afgestudeerde master (top)student. Als je interesse hebt om deel te nemen aan deze unieke ervaring dan moet je snel zijn: inschrijving sluit op zondag avond 17 juni. Wil jij deze plek bemachtigen? Stuur dan je motivatie om aan deze uitdaging deel te nemen + je CV per e-mail naar jobs.nl@accenture.com o.v.v. Nudge Leadership Challenge. Je hoort uiterlijk 22 juni of je namens Accenture mag deelnemen.

Nieuws

Meer nieuws over