Vanberkel verwelkomt nieuwe groep collega’s in zomermaanden

05 september 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

De recruiters van Vanberkel Professionals hebben de afgelopen zomermaanden niet stilgezeten. In de zomerperiode zijn meer dan 20 nieuwe collega’s verwelkomd binnen het team.

Het in Zoetermeer gevestigde Vanberkel Professionals is een interim- en adviesbureau voor de publieke sector. Het bureau specialiseert zich in finance, risk & compliance, subsidies en juridische dienstverlening.

Met het aan boord halen van de 20 nieuwe medewerkers in de periode juni-september loopt de ‘new hires’-teller in 2022 op naar 45. Het snelgroeiende bureau – dat sinds juli 2021 onderdeel is van Cohedron – telt nu meer dan 150 professionals.

Vanberkel verwelkomt 20+ nieuwe collega’s in zomermaanden

“We zijn enorm trots op het feit dat we zo succesvol kunnen zijn op de arbeidsmarkt in een tijd wanneer de krapte heerst”, zegt Jojanneke van der Meer-Koekman, HR-manager bij Vanberkel Professionals.

Wat is het geheim van de smit? Volgens Van der Meer-Koekman heeft de aantrekkingskracht van de overheidsspecialist vooral te maken met de unieke groeimogelijkheden en cultuur. “Onze collega’s werken aan interessante opdrachten, krijgen veel flexibiliteit, en we bieden veel doorgroeimogelijkheden en een goede work-life balance.”

Persoonlijke ontwikkeling staat daarnaast centraal bij Vanberkel Professionals. “Onze mensen krijgen een onbeperkt opleidingsbudget en kunnen rekenen op een werkgever die persoonlijk betrokken is bij hun reilen en zeilen.”

En natuurlijk niet te vergeten, Vanberkel Professionals is gewoon een “fun place to work”, aldus Van der Meer-Koekman. “Onze maandelijkse uitjes vallen goed in de smaak binnen Vanberkel Professionals en zijn voor velen naast hun werk ook een hoogtepunt”, besluit ze met een glimlach.

Een lijst van de nieuwe medewerkers:

- Karin Potma (Finance)
- Harmit Sidhu (Finance)
- Tirza de Vries (Legal)
- Sohail Mohammed (IP finance)
- Ron Wolsleger (Consultant)
- Jane Hofman (Finance)
- Samuel Gieseler (Legal)
- Maikel Abdelmalek (Finance)
- Carla Ruijsbroek (Legal)
- Hanane Khales (Legal)
- Said Taouach (Finance)
- Lizbeth Hendrikx (Finance)
- Nathalie Joosse (Legal)
- Jay Ramtahalsing (Legal)
- Anouk van der Linden (Legal)
- Laura Lindenhovius (Legal)
- Daniel Soltani (Legal)
- Tara Salek (Legal)
- Huub Leurink (Legal)
- Yusuf Ergin (Legal)
- Joeri Zwarts (Legal)
- Michelle Naylor (Finance)