Marc van Liempd en Roger Schins partner bij BearingPoint

08 juli 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

BearingPoint heeft binnen het Amsterdamse kantoor twee ervaren professionals benoemd tot partner: Marc van Liempd en Roger Schins.

De partnerbenoeming van het Nederlandse duo valt samen met benoemingen van 17 andere nieuwe partners binnen Europa, als onderdeel van BearingPoints midjaarlijkse benoemingsronde.

Het betekent voor de Europese management- en technologieconsultancy de grootste groep nieuwe partners in zes jaar tijd. De benoemingen bouwen volgens topman Kiumars Hamidian voort op het meest succesvolle jaar ooit voor BearingPoint.

Marc van Liempd en Roger Schins - BearingPoint

Marc van Liempd kan bogen op meer dan 25 jaar aan ervaring in de consultancy. Hij begon in maart bij BearingPoint, na eerder zo’n 15 jaar te hebben doorgebracht Capgemini Consulting (nu Capgemini Invent) en vervolgens zo’n 10 jaar bij Deloitte Consulting.

De kersverse partner is gespecialiseerd in transformaties op het gebied van sales, service en marketing, en richt zich hierbij op thema’s als omzetverbetering, winstverhoging, efficiëntie, procesverbeteringen en klant- en medewerkerstevredenheid. Digitale transformaties vormen de rode draad in zijn opdrachten.

Roger Schins sloot zich aan de start van dit jaar aan bij BearingPoint. Hij is afkomstig van Tata Consultancy Services, waar hij leidinggaf aan de Salesforce-activiteiten van het bedrijf in Europa. Eerder deed hij zo’n zeven jaar ervaring op bij Salesforce zelf.

Ook was hij ruim negen jaar actief voor Capgemini. Bij de IT-dienstverlener werkte hij aan projecten op het gebied van sales & marketing- en CRM-technologie, en met leveranciers als SAP, Siebel en Microsoft.

Bij BearingPoint leidt Schins de Nederlandse Salesforce-praktijk van het kantoor en ondersteunt hij tevens de Salesforce-groeistrategie in Scandinavië, waar BearingPoint ook een relatief grote praktijk heeft.