Subsidieadviseur Hezelburcht koopt branchegenoot Evers + Manders

07 juni 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De Hezelburcht Groep heeft Evers + Manders Subsidieadviseurs ingelijfd, een kleinere branchegenoot met bijna 20 medewerkers.

Evers + Manders is sinds 1993 actief in de wereld van subsidies. Het bureau specialiseert zich in uiteenlopende subsidiegebieden, waaronder energie en klimaat, innovatie, stedelijke en regionale ontwikkeling en export. Ook helpt Evers + Manders bedrijven en instellingen met Europese subsidies zoals Horizon.

Klanten van Evers + Manders bevinden zich vooral in de water- en deltatechnologie, medische technologie en energiewereld. Ook bedient het bureau gemeenten en provincies.

Subsidieadviseur Hezelburcht koopt branchegenoot Evers + Manders

Marc Guelen, directeur en eigenaar van Hezelburcht Subsidieadvies, laat in een reactie op de deal weten “trots” te zijn op de overname. “Ik ken Evers + Manders al lang en ik ben onder de indruk van de mooie staat van dienst van het bedrijf. Hun identiteit en kernwaarden sluiten naadloos aan op die van ons en dat maakt deze overname zo passend voor beide organisaties.”

Evers + Manders blijft zelfstandig onder eigen naam opereren als onderdeel van de Hezelburcht Groep. Na de afronding van de deal telt de Hezelburcht Groep 175 medewerkers werkzaam vanuit zeven vestigingen, waarmee het zich de op één na grootste subsidieadviseur van ons land mag noemen (alleen PNO Consultants is groter). Een deel van het team van Hezelburcht Groep is actief vanuit België en Duitsland.

Eerder dit jaar nam Vindsubsidies, een speler met rond de 100 professionals, het kleinere Knippenborg over.