Vier nieuwe Young Executives starten bij Boer & Croon

24 mei 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Het Young Executives-team van Boer & Croon is per 1 mei versterkt met vier nieuwe krachten.

Emily de Vries heeft de bachelor Marketing & Communicatie afgerond aan The New School, met een verdieping in Asian Business & Markets. Na haar bachelor heeft ze de master International Business & Management gevolgd aan de Vrije Universiteit.

Dankzij haar diverse studieachtergronden is ze bekend met verschillende onderwerpen als marketing, communicatie, internationaal zakendoen en verandermanagement.

Vier nieuwe Young Executives starten bij Boer & Croon

Na het afronden van haar master werkte Emily bij een van de Nederlandse grootbanken op de afdelingen Customer Due Dilligence en Exit. Hier deed ze ook ervaring op in het finance-domein.

Jasper Hekking studeerde Law & Economics aan University College Roosevelt en Business Administration aan Old Dominion University. Na deze twee bachelors te hebben afgerond volgde hij de master Management aan Nyenrode.

Jasper kiest voor de consultancy en Boer & Croon omdat hij graag werkt aan complexe vraagstukken en ervaring wil opdoen in uiteenlopende sectoren.

Jetske Redeker doorliep de bachelor International Studies aan de Universiteit in Leiden, waarna ze twee masters volgde: Latin America Studies en International Public Management and Public Policy. Tijdens haar studies aan de Universiteit van Leiden en Erasmus Universiteit Rotterdam deed ze een bestuursjaar.

Jetske gaat graag uitdagingen aan en kijkt uit naar de steile leercurve bij Boer & Croon. Naast haar werk voor het managementadvieskantoor is ze erg geïnteresseerd in Latijns-Amerikaanse politiek.

Thijs Termes heeft de bachelor Economics en Business Economics afgerond aan de Universiteit van Utrecht, gevolgd door een master International Management.

Hiervoor werkte hij ruim anderhalf jaar als financieel adviseur bij een kantoor in Utrecht, waar hij beginnende en professionele vastgoedbeleggers adviseerde en begeleidde.