Anastasia Makeeva versterkt strategy team van EY-Parthenon

25 mei 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Na acht jaar bij een ander Big Four-kantoor te hebben doorgebracht heeft Anastasia Makeeva zich nu aangesloten bij EY’s strategietak EY-Parthenon.

Makeeva is bij EY-Parthenon aangesteld als Director en zal zich in het bijzonder richten op strategische adviesdiensten. Ze neemt zo’n tien jaar aan consultancy- en sectorervaring mee naar haar nieuwe rol, die ze invult binnen het kantoor in Amsterdam.

“Ik ben gemotiveerd om bij te dragen aan de ambitie van EY-Parthenon om het geïntegreerde Strategy & Transactions-aanbod in het digitale domein vorm te geven en te laten groeien. Ik zie ernaar uit (nieuwe) cliënten te ontmoeten en hen te helpen hun ambitie om impact te maken te realiseren.”

Anastasia Makeeva, Director, EY-Parthenon

Gedurende haar loopbaan was Makeeva betrokken bij meer dan zestig strategieprojecten. In haar meer recente opdrachten lag de focus vooral op de segmenten zorg, technologie en private equity.

Makeeva is gespecialiseerd in commerciële strategie, commerciële due diligence, markttoegangsstrategie, businessplanontwikkeling en op groei gerichte organisatorische transformaties.

Alvorens ze haar nieuwe uitdaging startte bij EY-Parthenon, werkte de ervaren adviseur voor een branchegenoot in Nederland en Rusland. Eerder in haar carrière zette ze zich in voor bedrijven actief in onder meer de chemie- en bankensector.

Makeeva behaalde voorafgaande aan haar professionele loopbaan een bachelor aan Moscow University Touro en een master aan Warwick Business School. Ook behaalde ze een certificaat in Strategic Decision and Risk Management aan Stanford University.

EY-Parthenon is met wereldwijd meer dan 6.500 consultants en staf een van ’s werelds grootste strategy consultancykantoren. In ons land versterkte EY-Parthenon onlangs zijn senior team met de ervaren partners Barend van Bergen en Igor Mikhalev.