EY-Parthenon voegt Igor Mikhalev toe aan partnerteam in Amsterdam

17 mei 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Advieskantoor EY-Parthenon heeft zijn partnerteam in Amsterdam versterkt met Igor Mikhalev.

De nieuwe partner brengt meer dan vijftien jaar ervaring naar het strategieconsultingkantoor (onderdeel van EY), opgedaan in consulting-, corporate- en startup-omgevingen.

Mikhalev is bij EY-Parthenon benoemd tot Head of Emerging Technologies. In de rol geeft hij leiding aan de diensten van EY-Parthenon gericht op de toepassing van opkomende technologieën als blockchain, machine learning, internet of things en quantum computing.

Igor Mikhalev, Partner, EY-Parthenon

Hij maakt de overstap vanuit branchegenoot Boston Consulting Group, waar hij meest recentelijk leidinggaf aan de Emerging Technologies- en Digital Ecosystems-proposities. Ook was hij een van de trekkers van de blockchain- en cryptodienstverlening van BCG Platinion.

Mikhalev: “Na vier jaar bij Boston Consulting Group ben ik verheugd om me aan te sluiten bij het bruisende team van EY-Parthenon en mijn passie voor opkomende technologieën en digitale platforms en ecosystemen met me mee te brengen. Ik kijk ernaar uit om relaties te ontmoeten, van hen te leren en mijn kennis en enthousiasme met hen te delen – samen met hen maken we het verschil.”

Eerder in zijn loopbaan werkte Mikhalev voor Hunite (een life sciences software product engineering-groep) en Elsevier. Ook heeft hij verschillende succesvolle startups opgericht en is hij de oprichter van open source-projecten met meer dan 100.000 actieve gebruikers/volgers.

Mikhalev heeft een master in Bedrijfskunde en Economie en een master in Software and Automated Systems Engineering. Hij zal naar verwachting ook zijn PhD behalen in New Venture Performance, Strategy, and Innovation aan de Universiteit van Amsterdam.