INNOV8iON behaalt SAP-certificering voor user experience (Fiori)

03 mei 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

SAP-dienstverlener INNOV8iON is certified partner geworden van SAP Fiori, de user experience-module van SAP.

SAP Fiori werd in 2013 door SAP gelanceerd met als doelstelling SAP-ontwikkelaars te helpen met het verbeteren van de user experience. Fiori – Italiaans voor ‘bloemen’ – geeft ontwikkelaars de mogelijkheid om veel meer maatwerk te bieden aan gebruikers als het gaat om de manier waarop applicaties en modules worden getoond en gebruikt.

“Met Fiori kunnen organisaties grote stappen zetten op het gebied van slimmer en intuïtiever werken binnen het SAP-systeem”, vertelt Xander Rijken, oprichter van INNOV8iON.

INNOV8iON behaalt SAP certificering voor user experience

“Fiori maakt significant verschil wanneer je kijkt naar het verbeteren van de user experience. Je merkt dan ook dat steeds meer organisaties nu voorzichtig de overstap maken naar Fiori, maar ook worstelen met hoe ze Fiori het beste kunnen inzetten”, vervolgt Rijken.

Dit is waar INNOV8iON om de hoek komt kijken. Als SAP-partner is het Utrechtse IT-bureau gespecialiseerd in het bouwen van SAP-applicaties, waaronder binnen de domeinen HANA, BTS en Fiori.

Rijken: “Onze medewerkers hebben de afgelopen jaren veel tijd en energie gestoken in het positioneren van Fiori en de kennisoverdracht bij SAP-gebruikers binnen de SAP Community. Mede door het ontwikkelen en geven van workshops, trainingen en presentaties hebben wij deze expertisestatus behaald. Het is dan ook een bevestiging dat dit wordt gezien en gewaardeerd.”

Erkende partner

Als erkend Fiori-partner kan INNOV8iON verder bouwen aan zijn ambitie. “Ons doel is om de user experience binnen de Nederlandse SAP-markt naar een hoger niveau te tillen, zodat organisaties steeds meer kunnen halen uit hun IT. Door intensiever met SAP samen te werken en onze krachten te bundelen, kunnen wij organisaties echt verder helpen de stap te zetten naar een vernieuwde en slimmere manier van werken.”

INNOV8iON is een dochteronderneming van iQibt, een IT-adviesbureau dat zich richt op SAP en Pega-diensten binnen de overheid en financiële sector.