Goudvisie benoemt Carolien Wanrooy tot managing director

29 april 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Goudvisie, een adviesbureau gespecialiseerd in verander- en ontwikkelvraagstukken, heeft het leiderschapsteam uitgebreid met Carolien Wanrooy.

In de rol van Managing Director gaan Wanrooy zich richten op het realiseren van de groeiambities van Goudvisie. Bij het Amsterdamse adviesbureau werken vandaag de dag 22 medewerkers.

Wanrooy over haar aanstelling: “Ik vind het een eer om Goudvisie naar de volgende groeifase te leiden. Ik kijk ernaar uit om met het team onze klanten te helpen met vernieuwende oplossingen.”

Goudvisie benoemt Carolien Wanrooy tot managing director

Goudvisie is in 2020 ontstaan uit de fusie van de bureaus Goudsteen & Company (organisatieadvies) en Danaë (specialist leren en ontwikkelen). Het bureau richt zich vooral op veranderprogramma’s, leerproducten en serious games bij organisaties binnen de sectoren onderwijs, zorg en publiek domein.

“Sinds het ontstaan van Goudvisie hebben we met ons team gebouwd aan een sterk portfolio van diensten en producten die bijdraagt aan deze missie. Met het talent en unieke ‘goud’ van Carolien kunnen wij nog meer impact hebben op de ontwikkeling van organisaties, individuen en de maatschappij”, zegt Jayani Masthoff, partner bij Goudvisie.

Wanrooy brengt zo’n 20 jaar aan werkervaring mee naar Goudvisie, opgedaan in het publieke en private domein. De afgelopen twee jaar werkte ze als zelfstandig adviseur en coach voor verschillende opdrachtgevers op de thema’s data, digitale transformatie, diversiteit en inclusie.

Eerder bekleedde ze diverse leidinggevende en consultant rollen bij middelgrote adviesbureaus waaronder De Processpecialisten, The People Side of Change en InVentiv.

“Carolien voegt een belangrijke kwaliteit toe”, zegt Goudvisie partner Albert Goldsteen, “namelijk haar vermogen om te bouwen en leiding te geven aan een volgende groeifase. We kijken uit naar de samenwerking!”