Goudsteen & Company en Danaë gaan verder als Goudvisie

20 mei 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Goudsteen & Company en Danaë bundelen de krachten en gaan verder als Goudvisie.

Goudvisie is een specialist in organisatieadvies, verandermanagement en leren & ontwikkelen. Het bureau uit Amsterdam telt door de samenvoeging van de teams van Goudsteen & Company en Danaë nu 22 consultants en staf, onder wie de partners Albert Goldsteen, Jayani Masthoff en Shirley van Klinken. 

Het besluit om te fuseren gaat al langer dan drie jaar terug, vertelt Goldsteen, de oprichter en managing partner van Goudsteen & Company. “Toen Jayani [de oprichter van Danaë] en ik elkaar in 2016 voor het eerst ontmoetten ontdekten we hoe complementair onze bedrijven aan elkaar waren. Geleidelijk ontstond het idee voor een fusie.”

Goudsteen & Company en Danaë gaan verder als Goudvisie

Masthoff vult aan: “Wat Goudsteen & Company deed, deden wij niet – en wat wij deden, deed Goudsteen & Company niet. En dat terwijl advies en individuele- en organisatieontwikkeling in de praktijk zo met elkaar verweven zijn.”

Vorig jaar werd gestart met het integratietraject en na de medewerkers van de beide organisaties een jaar de tijd te hebben gegeven om alvast aan de fusie te wennen, is sinds begin dit jaar Goudvisie een feit. “Iedereen heeft meegebouwd aan de organisatie die er nu staat. Het was één grote ontdekkingstocht, een intensieve periode van vallen en opstaan. We zijn blij met wat het is geworden”, zegt Goldsteen. 

Goudvisie helpt opdrachtgevers met verandervraagstukken en het begeleiden en ontwikkelen van individuen, teams en organisaties, voornamelijk in het publieke domein. Om klanten te voorzien van een multidisciplinaire aanpak, beschikt het bedrijf over een team bestaande uit onderwijskundigen, conceptontwikkelaars, veranderaars en e-learningspecialisten.

“We helpen organisaties in onderwijs, zorg en andere sectoren in het publieke domein met veranderen en om het potentieel van individuen te benutten. Dat zorgt immers voor werkgeluk en betere prestaties”, vertelt Goldsteen over de dienstverlening van het nieuwgevormde adviesbureau. 

Tot de klantenkring van Goudvisie behoren onder meer de gemeente Almere, Arbo Unie, Hogeschool Rotterdam, Rivas Zorggroep, Erasmus Universiteit en het St. Antonius Ziekenhuis.