Charlaine Ruiterman en Charles Klijnman aan de slag bij TNXTO

27 april 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

The Next Organization (TNXTO) heeft twee nieuwe collega’s aan boord gehaald: Charlaine Ruiterman en Charles Klijnman.

Beide young professionals bevinden zich momenteel in de laatste fase van hun opleiding en versterken The Next Organization als werkstudenten.

Charlaine Ruiterman studeert Interactie-technologie aan de Hogeschool Leiden. Vanuit haar opleiding heeft zij uitgebreide kennis opgedaan rondom UX/UI Design en heeft zij gewerkt met verschillende programmeertalen. Deze kennis gaat zij toepassen op haar afstudeerproject bij The Next Organization.

Charlaine Ruiterman en Charles Klijnman - The Next Organization

Charles Klijnman rondt momenteel zijn Bachelor Informatiekunde aan de Universiteit van Utrecht af. Zijn scriptie gaat over de variabiliteit in risk-based security tools. Hij is naast zijn opleiding twee dagen per week actief op het kantoor van The Next Organization in Bussum.

Werkstudenten krijgen bij The Next Organization ook de ruimte om verdiepend onderzoek te doen, en tegelijkertijd om in een ondersteunende rol bij te dragen aan projectwerkzaamheden. Ook kunnen werkstudenten die affiniteit hebben met informatietechnologie meebouwen aan digitale tools en oplossingen die The Next Organization ontwikkelt.

The Next Organization is een strategisch adviesbureau gespecialiseerd in het verbeteren van de commerciële prestaties van organisaties. Het team bestaat uit een mix van strategen, marketeers, economen, (technisch) bedrijfskundigen en IT-specialisten.