Launching team van Arcwide in Nederland van start

26 april 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Kort na de lancering van Arcwide hebben BearingPoint en IFS hun launching team in Nederland bekendgemaakt. Een rondje langs drie drie medewerkers van het eerste uur: Bobby Bagdja, Gerard van Paridon en Ying Wei Nio.

Begin deze maand lanceerden BearingPoint en IFS samen Arcwide, een nieuwe venture die zich uitsluitend richt op implementatie- en technologiediensten op het IFS-platform.

De kernoplossing van IFS – de IFS Cloud – is een compleet ERP-platform voor bedrijven in vooral asset-intensieve sectoren, zoals productie, bouw, infrastructuur, defensie, olie & gas en telecom.

Bobby Bagdja, Gerard van Paridon, Ying Wie Nio

Arcwide heeft de ambitie om uit te groeien tot de grootste IFS-implementatiespecialist in Europa, zo laat Philippe Chaniot weten, een voormalig BearingPoint-partner die aan het hoofd staat van het nieuwe label.

Sinds de lancering zijn in negen Europese landen (België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en ons land) launching teams geïnstalleerd. Deze hebben de taak gekregen Arcwide op te zetten en uit te bouwen. 

In ons land wordt het launching team geleid door Henriëtte Mol en bestaat deze verder uit zes andere collega’s, waaronder Bobby Bagdja, Gerard van Paridon en Ying Wei Nio.

Bagdja werkte hiervoor meer dan dertien jaar voor IFS in Eindhoven. “Ik ben enthousiast om bij Arcwide te onboarden, want consultancy is echt mijn passie. Met mijn expertise in IFS wil ik graag Arcwide-klanten helpen en begeleiden om de beste en pragmatische IFS-oplossingen in te richten.”

Van Paridon brengt meer dan veertig jaar ervaring in het financiële domein met zich mee. De voormalig PwC’er is sinds 2008 gespecialiseerd in het IFS-pakket.

Ying Wei Nio brengt zo’n vijftien jaar ervaring in consulting, systeemimplementaties en IFS-werk mee naar Arcwide. “Met mijn jarenlange ervaring, zowel aan de klantzijde (diverse internationale projecten) en als IFS Solution Architect, hoop ik te komen tot een gestroomlijnde implementatiemethodiek, waarbij het eindresultaat voor de (eind)klant centraal staat”, laat hij weten.