Zes adviesbureaus nemen deel aan Eindhovens Studenten Symposium

12 april 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Op 18 mei vindt de 2022-editie van het Eindhovens Studenten Symposium plaats, een ontmoetingsplek voor studenten die zich aan de start van hun loopbaan oriënteren op hun eerste werkgever.

Het Eindhovens Studenten Symposium, dat wordt gehouden in het monumentale Evoluon, kent een uitgebreid programma voor de deelnemende (200+) studenten en de enkele tientallen bedrijven. Zo wordt het evenement opgeluisterd door uiteenlopende sprekers, worden er workshops georganiseerd en vinden er netwerkborrels en partnerdiners plaats. Het event is bedoeld voor wo-studenten (eind bachelor of master).

“Het programma is zodanig ingericht dat de ruim 200 studenten op een laagdrempelige en interactieve manier kunnen kennismaken met bedrijven”, aldus Geert Huisman van organisator Business Core Eindhoven, een groep studenten die zich middels verschillende activiteiten en events inzet om studenten en bedrijven samen te brengen.

Zes adviesbureaus nemen deel aan Eindhovens Studenten Symposium

De consultancybranche is goed vertegenwoordigd tijdens het evenement. Maar liefst zes bureaus actief in de adviesbranche zullen aanwezig zijn tijdens het symposium. McKinsey & Company is een wereldwijd strategisch advieskantoor. Gupta Strategists is een nichespeler binnen strategy consulting met een exclusieve focus op de zorgmarkt.

Deloitte (aan het event verbonden als hoofdpartner) is ’s werelds grootste accountancy- en consultancyorganisatie, en zal het event aanwenden om vooral starters aan te trekken voor zijn snelgroeiende consultingtak.

Ook CGI is een grote (longterm) partner van Business Core Eindhoven. De van oorsprong Canadese ICT-dienstverlener telt ruim 80.000 medewerkers wereldwijd en is in ons land in 2012 voortgekomen uit de overname van Logica. CGI richt zich vooral op IT en digitale transformatie.

Valcon is een Europees adviesbureau (met Nederlandse roots). In ons land heeft het bureau rond de 650 consultants en technologieprofessionals. Tot slot is ook Itility aanwezig, een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in onder meer digitale transformatie, automatisering en analytics.