Simon-Kucher & Partners promoveert Ruben de Lange tot partner

24 maart 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Simon-Kucher & Partners heeft Ruben de Lange benoemd tot partner binnen het Amsterdamse kantoor.

Ruben de Lange werkt al zeven jaar voor het wereldwijde management consultingkantoor, In 2015 sloot hij zich aan bij Simon-Kucher & Partners als Consultant, na eerder voor een Nederlands advieskantoor te hebben gewerkt.

Na vijf promoties te hebben doorlopen, treedt hij nu toe tot het partnerteam binnen het Amsterdamse kantoor van Simon-Kucher. Hij wordt daarmee het zesde lid van het lokale leiderschapsteam.

Simon-Kucher & Partners promotes Ruben de Lange to partner

De kersverse partner – een van de 18 nieuwe partners die Simon-Kucher & Partners begin dit jaar in Europa heeft benoemd – maakt deel uit van de Technology-praktijk van Simon-Kucher en leidt daarnaast de Software-praktijk in Nederland.

De Lange beschikt over ruime expertise in commerciële strategieontwikkeling, verdienmodelinnovatie en value-based pricing. Gedurende zijn loopbaan deed hij verder uitgebreide ervaring op in het ondersteunen van bestuurders van technologie- en softwarebedrijven (en startups). Deze hielp hij bijvoorbeeld bij het realiseren van (omzet)groei of de transitie naar abonnement-gebaseerde prijsmodellen.

Voorafgaande aan zijn professionele loopbaan behaalde De Lange een bachelor en een master in Business Administration aan de Vrije Universiteit Amsterdam en aan de Wirtschaftsuniversität Wien in Oostenrijk.

In 2021 boekte het in sales & marketing en pricing gespecialiseerde Simon-Kucher een sterke omzetgroei van 22%. Daarmee was het in dat jaar een van de snelst groeiende consultancykantoren ter wereld.

Het Amsterdamse kantoor van Simon-Kucher & Partners werd in 2008 geopend door Onno Oldeman, die de lokale vestiging nog altijd leidt.

Het team bestaat vandaag de dag uit ongeveer 50 consultants en staf.