Jurriaan Peters en Yvonne Hidding versterken MitH Management

17 maart 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Boutique organisatie- en adviesbureau MitH Management heeft binnen twee ervaren consultants verwelkomd binnen het team: Jurriaan Peters en Yvonne Hidding.

Jorik van Vilsteren, oprichter van MitH Management is verheugd met de komst van de twee aanwinsten: “Ik ben ervan overtuigd dat zowel MitH Management als haar opdrachtgevers blij gaan worden van de samenwerking met deze twee ervaren adviseurs.”

Zowel Jurriaan Peters als Yvonne Hidding is als consultant aangesteld bij MitH Management, dat zich toelegt op de digitalisering van opdrachtgevers actief binnen de Nederlandse vitale infrastructuur. Daarbij ligt de focus vooral op vraagstukken op het gebied van data, IT en security.

Jurriaan Peters en Yvonne Hidding - MitH

Met de komst van Peters en Hidding versterkt het adviesbureau zich op diverse relevante gebieden. Zo is Peters per 1 maart gestart als Data, IT & Security Consultant. Hij zal zich gaan toeleggen op de haalbaarheidsstudie van een regionaal Security Operations Center in nauwe samenwerking met Hogeschool Windesheim.

Op haar beurt zal Hidding per 1 april bij MitH van start gaan in als Innovatie Consultant. Vanuit die rol zal ze zich bezighouden met uitdagende vraagstukken op het gebied van circulariteit en data science.

MitH Management is voortdurend op zoek naar nieuwe professionals met affiniteit op het snijvlak van data, IT & security. Van Vilsteren: “Daarbij vormen uitdaging en plezier de belangrijkste ingrediënten voor een leuke werkdag.”

Vanuit zijn kantoor in Zwolle levert MitH Management diensten gericht op drie soorten consultancy: operations consulting (focus op procesoptimalisaties, process redesign en/of het begeleiden van verandertrajecten), cyberadvies (focus op het versterken van de cyberdienstverlening) en technologie (focus op IT, systeemimplementaties, data en IT security).