Gerard Kock als consultant aan de slag bij MitH Management

11 november 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

MitH Management heeft het team versterkt met Gerard Kock, die als Data, IT & Security Consultant aan de slag gaat.

Kock maakt de overstap vanuit de wereld van recruitment. Meest recentelijk was hij actief bij Magnify People, waar hij zich richtte op business development en het bedienen van bestaande klanten. Daarvoor deed hij ervaring op als recruiter bij True Legends, waar hij aan de slag ging na het behalen van zijn bachelor Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam.

Nu maakt hij de carrièreswitch naar de consultancy. Volgens Jorik van Vilsteren, de oprichter van MitH Management, heeft Kock “alles in huis” om te slagen in het adviesvak. “Gerard is leergierig en combineert zijn uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden met een sterk stukje omgevingsbewustzijn; een uitermate geschikte combinatie van competenties voor een consultant.”

Gerard Kock, Consultant, MitH Management

MitH Management is een boutique organisatie- en adviesbureau voor organisaties binnen de Nederlandse vitale infrastructuur, met focus op vraagstukken op het gebied van data, IT en security.

Kock krijgt binnen MitH Management een trainings- en coachingstraject voorgeschoteld waarmee hij zich kan ontwikkelen tot een professionele consultant. Deze kennis past hij meteen toe in de praktijk bij een van de digitale verandertrajecten waar het bureau bij opdrachtgevers aan meewerkt.

“We zijn ontzettend blij dat Gerard ons team komt versterken”, zegt Van Vilsteren.

In september sloot Ruben Eikenaar zich aan bij het bureau uit Zwolle. Hij maakte de overstap vanuit het ministerie van Defensie.