Maak stappen bij RSM met jouw eigen gepersonaliseerde sneakers

02 maart 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Of je nu in de startblokken staat van jouw carrière of meer ervaren bent, voor jou is er volop ruimte om je te ontwikkelen en je eigen pad te bewandelen. Word de professional die jij wilt zijn bij RSM!

Bij RSM hebben we vacatures op het gebied van Audit, Tax en Consulting binnen onze vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Heerlen, Hoofddorp, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Venlo.

In Nederland werken wij met 600 collega’s binnen de diverse disciplines. Wereldwijd is RSM het 6de grootste netwerk van onafhankelijke accountants, fiscalisten en consultants; in 120 landen met ruim 51.000 professionals. Zo zijn we internationaal verbonden en lokaal betrokken.

Maak stappen bij RSM met jouw eigen gepersonaliseerde sneakers!

Onze collega’s zijn een belangrijk onderdeel van ons succes, ons karakter, maar vooral onze cultuur. Een cultuur die heel open, toegankelijk en betrokken is. Wij zijn betrokken bij onze klanten, maar zeker ook bij onze collega’s.

RSM is dé adviseur op het gebied van Audit, Tax en Consulting voor middelgrote organisaties en familiebedrijven op de nationale en internationale markt. Daardoor werk je aan dynamische projecten voor een grote veelzijdigheid aan klanten. Of het nu gaat om accountancy, belastingadvies of consulting.

Om onze persoonlijke betrokkenheid te tonen en jou te laten ervaren dat je – letterlijk en figuurlijk – grote stappen maakt bij RSM, maak jij nu kans op gepersonaliseerde sneakers.

Onder de deelnemers aan deze unieke actie verloten wij sneakers. Hiervoor werken wij samen met designer Saba. Als jij de gelukkige winnaar bent, kijken we samen wat jou maakt tot wie je bent, waarna zij voor jou aan de slag gaat en deze elementen terug laat komen op de sneakers. Met je eigen gepersonaliseerde sneakers treed je vervolgens zelfverzekerd en succesvol de toekomst tegemoet!

RSM kenmerkt zich door ‘The Power of Being Understood.’ Wij luisteren niet alleen naar onze klanten en collega’s, we begrijpen ze ook echt. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij kunt zijn wie je bent: The Power of Being You!

Ben je geïnteresseerd in jouw volgende stap op het gebied van Audit, Tax of Consulting? Maak nu kans op jouw gepersonaliseerde sneakers en schrijf je meteen in!

Dit artikel wordt aangeboden door RSM. De redactie van Consultancy.nl draagt voor deze inhoud geen verantwoordelijkheid.