The Next Organization lanceert young professional-programma

25 februari 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

The Next Organization lanceert binnenkort de eerste editie van zijn nieuwe, eenjarige young professional-programma.

Al jaren werkt The Next Organization met jonge, ambitieuze talenten. Deze talenten worden via een uitgebreid onboardingsprogramma klaargestoomd voor een kickstart van hun professionele carrière met de nodige advies skills. Vervolgens krijgen de talenten de mogelijkheid om hun opgedane skills in de praktijk toe te passen bij een van de (internationale) opdrachtgevers van het advieskantoor.

Met het nieuwe programma brengt The Next Organization zijn gehele ontwikkelingsprogramma voor starters samen onder één kap.

The Next Organization lanceert Young Professional programma

In het tweede kwartaal van dit jaar gaat de eerste lichting van start. “We zoeken starters met ambitie, enthousiasme en een echte ‘go getter’-mentaliteit. Mensen die gedreven zijn om zichzelf, organisaties en de wereld elke dag een stukje beter te maken”, zo valt de lezen in de vacature die online is gezet.

Wat starters kunnen verwachten van het programma? De rode draad vormt in elk geval persoonlijke en professionele ontwikkeling: “Als young professional ben je elke dag bezig met het ontwikkelen van jezelf, organisaties en The Next Organization.”

De reis begint met een kickoff. Tijdens deze week krijgen de young professionals verschillende trainingen en werken ze verschillende modules af om goed voorbereid aan de slag te gaan. Daarnaast leren ze The Next Organization en hun collega-young professionals beter kennen.

Dan begint het ‘echte werk’. “Young professionals werken in twaalf maanden tijd mee aan twee implementatieprojecten bij toonaangevende opdrachtgevers. De dagelijkse activiteiten lopen zeer uiteen, waardoor de talenten veel verschillende dingen meekrijgen en zo erachter komen wat bij hen past.”

De young professionals zitten gemiddeld genomen vier dagen in de week bij de klant. “Elke vrijdag komen ze dan samen op het kantoor van The Next Organization voor trainingen, workshops, coachsessies en interne opdrachten. Zo zorgen we ervoor dat onze young professionals het gehele jaar de juiste begeleiding krijgen.”

Leren doen de young professionals ook onderling. “Samen vormen zij een community waarin zij kennis en ervaringen met elkaar uitwisselen. Dit kan zowel face-to-face als via ons ‘Transformatie Platform’, waar alle benodigde middelen en hulp direct beschikbaar zijn.”

Na afronding van het programma kunnen young professionals of bij de opdrachtgever werkzaam blijven, of als consultants verdergaan bij The Next Organization, of natuurlijk een hele andere weg inslaan. Eén ding is zeker: ze hebben een “vliegende start van hun carrière achter de rug!”.