Lorena van de Kolk en Peter Thijssen partner bij Schuttelaar

02 februari 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Communicatie- en adviesbureau Schuttelaar & Partners heeft twee nieuwe partners benoemd: Lorena van de Kolk en Peter Thijssen.

Met de toevoeging van het duo telt Schuttelaar & Partners nu tien partners. Zij geven samen leiding aan een team van ruim 90 professionals werkzaam vanuit kantoren in Den Haag, Wageningen en Brussel.

Van de Kolk en Thijssen zijn beide al enige jaren als adviseur aan het bureau verbonden en hebben een sterke staat van dienst opgebouwd binnen hun specialisme, zowel intern als bij klanten.

Lorena van de Kolk en Peter Thijssen partner bij Schuttelaar

Van de Kolk is werkzaam vanuit België en houdt zich vooral bezig met public affairs op thema’s als digitalisering, technologie en ontwikkelingen binnen de agrifoodsector. “Veel van de discussie rondom food en agri beginnen in Brussel, het is goed dat ons kantoor daar nu ook een eigen partner heeft. Ik heb er veel zin in om het internationale werk van Schuttelaar & Partners nog meer op de kaart te zeten”, laat ze weten.

Thijssen opereert vanuit het Haagse kantoor van Schuttelaar & Partners en werkt vooral met opdrachtgevers binnen de sectoren zorg en farma. “In de gezondheidzorg staan we aan de vooravond van grote veranderingen, een goede interpretatie van de wetenschappelijke inzichten is meer dan ooit noodzakelijk. Daar wil ik als partner flinke stappen in gaan maken”, aldus Thijssen.

Suzanne van der Pijll, Managing Partner van het adviesbureau (ze richtte het bedrijf 27 jaar geleden op en staat nog steeds aan het roer) laat weten dat het partnerteam trots is dat het “voor een tweede jaar op rij is gelukt om mensen vanuit onze eigen geleding te benoemen tot partner”.