SparkOptimus breidt team uit met vier associates

01 februari 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

SparkOptimus heeft zijn team in Amsterdam versterkt met vier nieuwe Associates, allen afkomstig van de Rotterdam School of Management (RSM) van de Erasmus Universiteit.

Anneke Heerkens is in november in dienst getreden bij het adviesbureau gespecialiseerd in digitale strategie en transformaties. Voorafgaande aan haar start rondde ze een master in Innovatiemanagement af aan de RSM, waar ze eerder al een bachelor in International Business Administration behaalde.

Hoewel recent afgestudeerd, brengt ze al enige management consulting-ervaring mee naar SparkOptimus. Zo liep ze stage bij &samhoud en was ze enkele maanden actief voor studentenadviesbureau De Kleine Consultant.

Anneke Heerkens, Jan Folkert Pit, Maxime Muller, Micol Agliati, SparkOptimus

Jan Folkert Pit rondde voor zijn start een bachelor in International Business Administration, een master in Finance and Investments en een master in Business Information Management af.

De afgelopen twee jaar deed hij ervaring op bij bedrijven die actief zijn op het gebied van blockchain, strategy consulting (hij liep onder meer zeven maanden stage bij Roland Berger) en venture capital. Dat deed hij in Shanghai en Berlijn.

Maxime Muller behaalde vorig jaar haar masterdiploma in Finance and Investments. Eerder voltooide ze een bachelor in Bedrijfseconomie aan de Universiteit Utrecht.

Gedurende haar studietijd werkte ze voor bedrijven als Nestlé (op stagebasis) en Picnic. Gedurende haar middelbareschooltijd was ze ook een jaar lid van het Europees Jeugdparlement.

Micol Agliati komt oorspronkelijk uit Italië, maar kwam in 2020 naar Nederland om daar haar dubbele master in Management en Europees Recht & Economie af te ronden. Eerder voltooide Agliati al een opleiding in Italië.

Ze brengt werkervaring in de (luxe) mode-industrie mee naar SparkOptimus. Ook beschikt ze over kennis van de consultancybranche, door haar eerdere deelname aan het ‘Next Generation Women Leaders 2021’-programma van McKinsey & Company.